Yayın Tarihi:07 09 2020 21:47(2911)

Buraya Yapılacak Bariyerler Boyabat Belediyenin ve Asli Görevi Değil mi?

6 Eylül 2020 Boyabat Mezarlık önünden başlayan Yıldız Mahallesi ve Camikebir Mahallesi içinden geçerek Boyabat çayı ile birleşen derenin kenarlarında ve Bağlar mevkiinde özellikle çayın akış istikametinin sol tarafında araçların çift taraflı kullandığı yolda korkuluklar olmaması vatandaşların can ve mal güvenliğini tehlikeye atmıyor mu?

Edinilen bilgiye göre, son 1 yıl içinde dereye 4 aracın yuvarlandığı derenin özellikle Yıldız mahallesi ve hayvan pazarı önü tehlike saçtığı açıkça görülmektedir. Ve Boyabat çayı bahsi konu yerde belediyeye ait bir araç çaya düşmüş ölümlü trafik kazası meydana gelmişti.

Kamuoyu adına soruyoruz..

Boyabat belediyesinin asli görevlerinden bir tanesi olan ve yıllardır etrafında kaldırım dahi bulunmayan derenin etrafında yapılması gereken korkulukları yapmak, vatandaşların can ve mal güvenliği için tedbir almak, seyir kulesi yapmaktan, cam teras yapmaktan çok mu zor? 2023 vizyonuna kendini hazırlayan, marka şehre, güçlü başkana hiç bu kadar basit bir işi yapamamak hiç yakışıyor mu? Derenin ve Boyabat çayının bir bölümünde bulunan ve tehlike arz eden kısımlarda bariyerler yapılarak vatandaşların can ve mal güvenliği için önlem almamak çok mu zor geliyor? Veya bu asli görev hizmet olarak görülmüyor mu?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

 
Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: sanayi elemanı 12 09 2020 20:41
belediye nerdeeeeeeeee belediye ? belediyece gerekli tedbirler alınmalıdır doğrusu dostlar.

4. Yorum: sefo6157 09 09 2020 10:24
arkadaşlar iyi güzel, dere kenarına bariyer yapılması gerekir. ancak dereye uçanlara da bir iki laf etmek gerekir.. kardeşim salak mısın sen dereye uçuyorsun.
bu arada seyir terası, seyir kulesi gibi saçma ve gereksiz projelere para harcanacağına bunlar yapılsa, pazartesi günleri oluşan trafik kargaşasına çözüm getirilse de belediyenin çalıştığını görsek. sözde yeni otopark açılacaktı. bayramda şov yapıldı da ne oldu. eski otogardaki binalar neden bitirilmiyor. ayrıca altındaki otopark zaten vatandaş tarafından kullanılamayacak. yüzeydeki kurumlarda çalışan kişiler için yapılan bu otoparktan vatandaş yine yararlanamayacak.
bir yandan düşünüyorum da, ilçede otopark sorunu çözülürse devlet baba da baya bir gelirden olacak.

3. Yorum: kızgın reis 09 09 2020 00:54
belediye evlerin etrafına tel örgü yapılmayınca cezai işlem uygularız die tehdit ediyor öncelikle kendi işlerini düzgün yapsınlar sonra mahalle arasındaki binaların etrafına tel örgüyü uygun görsünler çıkarcılık yapmak için tehditle iş yapıyorlar kim bilir hangi nalbur akrabası nasıl zengin ederiz die düşünüyorlar

2. Yorum: saffet 08 09 2020 02:46
akp ilce baskani olsun akp belediye baskani olsun belediye yetkilileri olsun hicbiri calismiyor sadece akrabalarini memur yapiyorlar cikarlari icin

1. Yorum: evet 07 09 2020 22:46
belediyenin başka işi yok bariyer yapacak gözü körmü kardeşim uçmasın dereye tepeye siz hizmet yapan insanları karalamayın onların tek derdi ağaç kesmek başka işe elleri değmiyor çöpler dağ olmuş çiçekler kurumuş bariyer yokmuş belediyeye ne herkes başının çaresine bakmayı öğrensin her işi onlardan beklemeyin...


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

32773


Tasarım:DtGaNi