Yayın Tarihi:08 09 2020 23:44(2246)

Boyabat Kaymakamlığından Kovit-19 Denetimleri...

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Nihat Aydın, İlçe Sağlık Müdürü Bekir İnebeyli ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Abdullah Genç ile birlikte Boyabat ilçemizde faaliyette bulunan Toprak Sanayi İşletmelerinde Kovit-19 Virüsü tedbirleri kapsamında denetlemelerle bulundu.

Kaymakam denetlemeleri esnasında, işletme sahiplerine "alınması ve uygulanması" gereken tedbirlere azami şekilde uyulması gerektiğini, bu zorlu süreçten ancak herkesin üzerine düşen görevleri yerine getirerek kurtulacağımızı vurgusunu yaptı. Ayrıca, işletmelerde çalışan vatandaşlarımıza ise: üç temel kuralımızı yani maske, sosyal mesafe ve kişisel temizliğimize harfiyen dikkat etmemiz gerektiğini, özellikle istirahat ve ihtiyaç saatleri ile servislerde maske ve sosyal ye dahada dikkatli olmamız gerektiğini belirtti.

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: onur 10 09 2020 00:30
kişisel hijyenin sağlanamadığı tuğla fabrikalarında acaba nasıl bir denetim gerçekleşti.bu denetimi yapanlar insanların bulunduğu bütün çalışma ortamlarını inceledi mi? çalışan işçilerin yemek yedikleri yerleri göz önüne aldılar mı ? hepsi bir soru işareti inşallah denetim amacına varmıştır.

3. Yorum: osman 09 09 2020 22:57
boyabat 30 derece ise fabrika da hava sıcaklığı 40tır hiç bir çalışanın orada maske ile çalışamayacağını sağır sultan biliyordur. denetim var diye işçilere maske takmak temizlenmeyen tuvalet ve lavaboların denetim olacağı zaman temizleyen fabrika patronları ve onlara inananan ya da öyle davranan denetimciler her zaman derim avrupa da bu kovid biter biz de bitmez!!!

2. Yorum: vatandaş 09 09 2020 18:09
çarşıda herkes maskesiz geziyor nerde devlet göremiyorum polis gece gündüz gezip ceza kesmesi lazım maskesizlere biz enayi gibi takıyoruz !

1. Yorum: saffet 09 09 2020 16:42
neden durust haber yapmiyorsunuz? gazeteciler tarafsiz olmali ve baskilara boyun egmemelidir. neden boyabat hastanesine gidip covid-19 hasta sayisi hakkinda bilgi vermiyorsunuz? kac tane agir hasta var? kac tane solunum cihazi var? boyabat'taki covid vakalari ne kadar? bu konular hakkinda vatandaslari hic bilgilendirmiyorsunuz. gizli tutuyorsunuz ve insanlari aldatiyorsunuz. gazeteciler hastane yonetiminden bu konular hakkinda bilgi edinmelidir. vatandasi bilgilendirmek devletin gorevidir. ama hicbir yetkili gorevini sorumlulugunu yerine getirmiyor. o makamlari sirf kendi ve cevresinin cikarlari icin elde etmisler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

392186


Tasarım:DtGaNi