Yayın Tarihi:06 10 2020 23:51(3556)

Samsun Kastamonu Karayolu mu, Oto Galeri mi, Ticarethane mi?

5 Ekim 2020 - Çevre Yolunun yılan hikayesine döndüğü Boyabat’ta bazı oto alım satımı yapanlar ile aracını satmak isteyenlerin veya araçlarını reklam amaçlı yolda tutanlara neden göz yumuluyor?

Adnan Menderes Bulvarı'nda, Çevre Yolunun yapılmaması nedeniyle oluşan ve bitmeyen trafik çilesi, bir dakikasının bile hayat için önemli olduğu Ambulans sürücüleri ve İtfaiye araçlarına ciddi anlamda sıkıntılar yaratıyor.

Yetkililer kısa bir süre için bile olsa ikinci sıra araç park edenlere haklı olarak ceza yağdırırken, günlerce reklam veya ticari amaçla Adnan Menderes Bulvarında park halinde duran bu araçlara neden ses çıkarmıyor?

Aracını satmak isteyenler veya araçlarını reklam amaçlı yolda tutanlar, babaların malı gibi yolu işgal ederken, aracını ikinci sıraya park eden vatandaşlar mı günah keçisi oluyor?

T.C. Ziraat Bankası'nın yeni binasına taşınması ile boş kalan eski T.C. Ziraat Bankası binasının bahçesi, karşısında belediye oto parkı bulunduğu halde bazı uyanıklar tarafından otopark olarak veya ticari amaçlı olarak kullanılıyor. Kızılay ekibinin T.C. Ziraat Bankası binasının bahçesinde rahatça vatandaşlardan kan alabilme imkanı varken, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yolu gereksiz yere neden işgal ettiriliyor?

Anayolu adeta ticarethaneye çevirenler yerine, çarşı içinde gariban çaycıyı uyarmak mı vazifeniz oldu?

Yapılacak seçimler öncesi galericiler sitesini dilinden düşürmeyen siyasiler, yapılması düşünülen galericiler sitesi ile rüyalarını mı süslüyorlar?

İlçenin en büyük sorunlarından birisi olan araç park sorununu yapımı devam eden kuleden mi, yoksa Cam terastan mı görecekler?

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: boyabatlı 08 10 2020 19:58
resimlerde görülen satılık yazılı arabaların hiç biri galeri aracı değil öncelikle yetki belgesi olmayanların araç satışı engellensin adamların dükkanı yok vergisi bağkuru kirası hiçbiri yok herkes olmuş galerici ama bizim millet direk vergiye bağlı olan galerici esnafını hedef alıyor

12. Yorum: saffet 07 10 2020 22:45
soze galericileri sehrin disina cikaracaklardi ve yine yalan konustuklari ortaya cikti. tarihi olmayan evlere tarihi ev diye damga vuranlar, koskoca tarihi saat kulesinin yikilmasina izin verdiler bir de ucube bir kule diktiler yerine. sozde tarihi eserleri koruyorlar her yerlerinde sahtekarlik uckagitcilik kokuyor, balik bastan kokarmis.

11. Yorum: ahmet 07 10 2020 19:08
neyse ki şefik başkan galericiler çarşısı yaptı da bizim caddeler rahat sorunsuz

10. Yorum: atsız 07 10 2020 18:39
böyle bir ibişlik ancak türkiye'de boyabat'ta olur,afrika'da yamyamlarda bile olmaz!!!bu ilçede aklı başında bir tek yönetici yok mudur?
kaymakam,ilçe emniyet müdürü,belediye ne işe yararlar?ne için vardırlar?
illa tek adamdan talimat mı gelecek?

9. Yorum: boyabatlı 07 10 2020 18:12
stadyum caddesi aynı böyle bir çözüm lütfen.

8. Yorum: desagerpena 07 10 2020 18:10
sadece cadde değil dörtyolun hemen altında er sokaktaki gelerileri de görmenizi bekliyoruz.

7. Yorum: osman 07 10 2020 17:13
gelen kaymakam da yatıyor gelen emniyet müdürü de yatıyor 4-5 sene durup plaket alıp gidiyorlar cezasız kanunsuz ülkelerde şu görüntüler normal

6. Yorum: yol 07 10 2020 12:46
çok güxel tespitler.bazı araçlar bir hafta bile yerinden kımıldamıyor. yarım saatten hesap edin kaç kişi işini görüp o park alanından faydalanacaktır? örneğinin .................. önündeki ......,haftalardır orada sabit, kimin bu arac uzun süre kullanılmayacakca başka yerde dursun. insanların işini görüp çıkması için fırsat yaratılmalı. , evet o caddede oturan insanlar var onlara 18.00-08.00 arası serbest olmalı ama gündüz kesinlikle 20 dk. kuralı uygulanmalı. ayrıca adliye arkası park alanı kesinlikle park alanı olarak kalmalı orası ,boyabatın park olarak en sorunlu orman sk, çorak cd, beytarla caddesinin ve çarşı içinin kurtarıcısı durumunda dır. oto galericiler otogardaki boş dükkanlara taşınmalı, ve yanındaki moloz dökülen alan düzeltilerek galericilere verilmeli.

5. Yorum: köylü 07 10 2020 10:09
vatandaşa ekmek almak için iki dakikalığına bile müsade edilmiyor,pois arkadaşlar işini iyi yapıyor.

4. Yorum: sürücü 07 10 2020 08:23
çok doğru bir haber tebrik ederim. kesinlikle cezai işlem uygulanması lazım ve ara sokaklarda olan galeriler ve felanda sıkıntı doğurabiliyor. ama belediyemiz galericilere bi yer göstermediği sürece onlarda haklı

3. Yorum: polat 07 10 2020 05:18
adam haklı beyler...dağılınn...

2. Yorum: hasan 07 10 2020 04:20
yerinde ve önem arzeden bir haber

1. Yorum: daylulu kerem 07 10 2020 02:02
trafik sorununa karşı yetkililerce gerekli tedbirler alınmalıdır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

379627


Tasarım:DtGaNi