Yayın Tarihi:28 12 2020 20:42(1451)

Erfelek'te 2 katlı ahşap bina kül oldu

Erfelek ilçesinde çıkan yangında 70 yıllık olduğu öğrenilen 2 katlı ahşap bina kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında evin giriş katında bulunan hayvanlar yanmaktan son anda kurtarıldı.

Yangın akşam saatlerinde Erfelek ilçesine bağlı Salı Köyü'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50 yaşındaki İbrahim Beşcan’a ait altı ahır üstü ev olan 2 katlı ahşap binanın girişinde elektrik kontağında yangın çıktı. Dumanları fark eden ev sahibi İbrahim Beşcan eşi Kezban Beşcan’ı da alarak kendini dışarı attı. Mahalle sakinlerinin de dumanları fark etmesi üzerine durum itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen köy muhtarı Muhammet Başdağ ve mahalle sakinlerinin de yoğun çabasıyla evin alt katında bulunan 3 adet hayvan yanmaktan son anda kurtarıldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Erfelek Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında iki katlı bina kül oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber: Songül Akça - Haber57.com.tr

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

17877


Tasarım:DtGaNi