Yayın Tarihi:12 01 2021 21:36(2724)

Mektubumu Cumhurbaşkanımıza Ver

Geçtiğimiz günlerde Durağan köylerini ziyaret ederek köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını yakından dinlemek, sorunlara çözüm üretmek için bir gezi yapan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’e Durağan Köseli köyünde yaşayan bir vatandaştan ilginç teklif geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mustafa Eker ve Durağan İYİ Parti İlçe Başkanı Musa Önder ve partililer ile köy gezisi yaparak köylülerin sorunlarını yerinde dinleyen, Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Durağan Köseli köyüne geldiğinde Köseli Köyü Kayabaşı mahallesinde yaşayan Mustafa Tunalı’dan dudak uçuklatacak teklif geldi.

Kendisinin Ak Partili olduğunu söyleyen Mustafa Tunalı isimli vatandaş, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’e ilginç konuşmalar yaptı.

Ak Partili olduğunu, Ak Partiye üye olduğunu söyleyen Mustafa Tunalı” Cumhurbaşkanımıza ulaşmak için mektuplar yazdım ulaşamadı. Cevapta alamadım. İki yıl Libya’da çalıştım. Araştırma yaptım. 30 yıllık tecrübemle, doğanın yöntemi ile yeraltı kaynaklarının sırrını biliyorum. Bu sayede kendi kullandığım materyaller ile suyun veya benzeri yer altı kaynaklarını tespit edebilirim” diyerek iddiada bulunması vekil Karadeniz’i şaşkına çevirdi.

Mustafa Tunalı isimli vatandaşın mektubunu alan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğini söyledi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

24199


Tasarım:DtGaNi