Yayın Tarihi:22 01 2021 20:46(2200)

Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi ve Proje Atölye Çalışması Başvuruları Başladı!

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), proje üretme, yazma ve yönetme kapasitesinin artırılmasına yönelik gerçekleştirdiği faaliyetler kapsamında “Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi ve Proje Atölye Çalışması” düzenleyecek. Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde uygulanacak programa 24 Ocak 2021 tarihine kadar, Bölge sorunlarına çözüm üretmeyi amaçlayan proje fikri olan herkes başvuru yapabilecek.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Kadınların ve Gençlerin İşgücü Potansiyelinin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında bölgede (Kastamonu, Sinop, Çankırı) bulunan kurum ve kuruluşlar ile proje üretme, yazma ve yönetme kapasitesinin artırılması amaçlanıyor.

Bölgede yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak, istihdam edilebilirliği artırmak, sosyal içermeyi, sosyal girişimciliği ve yenilikçiliği desteklemek ve sosyal sorumluluk uygulamalarını yaygınlaştırmak için yeni projeler geliştirilerek, Bölgeye özgü bir proje havuzunun oluşturulması sağlanacak. Bu kapsamda proje havuzuna eklenmesi amacıyla yeni projelerin üretileceği bir Proje Atölyesi tasarlandı. Başlangıç seviyede verilecek Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’nden sonra katılımcılar atölye çalışması ile proje fikirleri üzerinden çalışarak, proje dosyaları oluşturacaklar.

Eğitim ve Atölye çalışması üç aşamada gerçekleştirilecek

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilecek olan program, online platform üzerinden üç aşamada gerçekleştirilecek. İlk aşamada katılımcılara 25-26 Ocak 2021 tarihlerinde 10.00 – 13.00 saatleri arasında Proje Döngüsü Yönetimi eğitimi verilecek. Katılımcılar bu aşamadan sonra ekipleri ile eğitimini aldıkları konulara ilişkin proje fikri oluşturarak, mantıksal çerçeve dokümanını dolduracaklar. İkinci aşamada ise 04 – 05 Şubat 2021 tarihlerinde 10.00-13.00 saatleri arasında her proje fikri için oluşturulmuş Mantıksal Çerçeveler eğitmen eşliğinde incelenecek ve geri dönütler verilecek. Üçüncü aşama olan 09 – 16 – 17 - 18 Şubat 2021 tarihlerinde 10.00 – 13.00 saatleri arasında da hazırlanmış mantıksal çerçeveye göre proje bilgi formu doldurulacak ve eğitmenlerden geri dönütler alınacak. Atölye çalışmaları sonunda katılımcılardan, bireysel ya da ekip olarak Bölgenin sorunlarına çözüm üreten bir proje geliştirmeleri hedefleniyor.

Eğitim ve Atölye Çalışmalarına Kayıt Yaptırmayı Unutmayın

Programa katılım sağlamak isteyenlerde; geliştirilmek istenen bir proje fikrinin olması ve mümkünse o projeyi birlikte geliştireceği bir ekip oluşturarak katılmaları gerekiyor. Programa katılım sağlamak isteyenler en geç 24 Ocak 2021 tarihinde saat 14.00’a kadar https://bit.ly/39IA8md adresinde yer alan formu doldurarak programa başvuru yapabilirler.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı kağzım 24 01 2021 04:27
hayırlı uğurlu ola.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

381329


Tasarım:DtGaNi