Yayın Tarihi:11 02 2021 23:10(1831)

KUZKA’dan Kaynak Verimliliği ve Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) 2021 Kaynak Verimliliği ve Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek Programı başvuru sırasında izlenecek sürece dair paydaşları bilgilendirme amaçlı iki ayrı çevrimiçi toplantı düzenlenecek.

Bilgilendirme Toplantıları İki Grup Halinde Yapılacak

Ajans tarafından sağlanan teknik destekle, Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından uygulanacak programın içeriği ile başvuru sürecine ilişkin 12 Şubat 2021 Cuma günü saat 15.00- 16:00 saatleri arasında çevrimiçi bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir. Program kapsamında gündüz toplantısını kaçıranlar için ikinci çevrimiçi bilgilendirme toplantısı ise yine aynı gün saat: 20:00-21:00 saatleri arasında tekrar edilecektir.

100 kişi ile sınırlı olan çevrimiçi toplantılara katılım için Ajans web sitesi (www.kuzka.gov.tr)’nde bulunan linkten kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra ise toplantı öncesinde Ajans tarafından gönderilen linkle toplantıya katılım sağlanabiliyor.

İlk dönem başvuruları şubat ayı sonunda sona eriyor

2021 Yılı Kaynak Verimliliği ve Yönetim Danışmanlığı Teknik Destek (KVYD_TD) Programı kapsamında Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerine sağlanacak destek ile “Kaynak, hammadde ve işgücü verimliliğinin arttırılması, İşletmelerin kurumsal ve yönetimsel becerilerinin geliştirilmesi ve Özel sektöre yönelik faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların kurumsal ve yönetimsel becerilerinin geliştirilmesi” amaçlanıyor.

Teknik destek programına “Özel İşletmeler, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Kamu Kurumu Niteliğinde Meslek Kuruluşları, Sivil Toplum Kuruluşları ile Kooperatif ve Birlikler; ”yönetim ve işletme uygulamalarının iyileştirilmesi, organizasyonların performansının artırılması ve kaynak verimliliği alanlarında danışmanlık desteği almak üzere proje başvurusu yapabilecek.

İlk dönem başvuruları 28 Şubat 2021 tarihinde sona eriyor. Proje başvurusu yapmak isteyenler başvurularını Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi üzerinden gerçekleştirecekler. Ayrıntılı bilgi ve dokümanlara www.kuzka.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

46550


Tasarım:DtGaNi