Yayın Tarihi:12 02 2021 21:19(2162)

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcı ve Milletvekilleri Boyabat’a Geldi

11 Şubat 2021 - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel başkanlığında, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Filiz Akyüz, Cengiz İşler, Kaan Eren ve Partililer bugün Boyabat’ta, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Genç, Boyabat Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Feyzullah Öztük ve bir çok esnaf ve sanatkara ziyaretler gerçekleştirdi.

Sabah saatlerinde Boyabat’a gelerek ziyaretlerine Yeni Mahalleden başlayan heyet Boyabat esnafının sorunlarını dinlediler. Esnaflar yaşanan Coronovirüs nedeniyle mağduriyetlerini dile getirerek, İYİ Partililer gibi hükumet yetkililerininde seslerine kulak vermelerini mağduriyetlerinin giderilmesini istediler. Aylardır kapalı kalan yerel küçük esnaf İYİ Partililere ülkeyi yönetenleri şikayet etti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzile Yüksel mola verdikleri esnada yaptığı açıklamada; "Sayın genel başkanımızın selamını getirdim.özellikle Türkiye genelinde ülkenin içinde bulunduğu durumdan esnaf, halk nasıl etkilenmiş onu tespit etmek, sizlerle yüz yüzü sorunları yerinde tespit etmek amacıyla, dertlerinize çözüm önerileri sunmak amacıyla daha doğrusu iktidara aday bir parti olarak, bizzat sorunları yerinde görüp ona göre çözüm üretmek amacıyla buradayız. İnşallah ülkenin bulunduğu bu durumdan en kısa sürede kurtulmak için elimizden gelen bütün gayretleri gösterdiğimizi halkımız görecek, gördüklerine de inanıyoruz. Allah’ın izni ile de bu süreci en kısa sürede bitirip İYİ’lerin iktidarını Allah bu ülkeye nasip edecek.”dedi.

Genel başkan yardımcısından sonra söz alan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk konuşmasında; ”Öncelikle Allah razı olsun Ak Parti Hükumetinde onlar sayesine bardağa kavuştuk. Ve çay içebiliyoruz. Onlar gelmeden önce buzdalabı da yoktu. onlar gelmeden önce arabada yoktu. Kendilerini artık kaf dağında gören bu ucube sistemin içindeki kibirden, fazlasıyla hat safhaya ulaşmış olan iktidarın artık bu toplumun dertlerini dertlenecek hali kaldığını zannetmiyoruz. Bu sebaple İYİ Parti olarak sahada Allah’ın izniyle vatandaşlarımızında desteğiyle iktidara talip bir parti olarak sürekli sizlerin dertleri ile hemhal olmak için buralardayız.” dedi.

Son olarak ise İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel; “Biz İYİ Parti olarak bir kartopuyduk. Bir çığ misali büyüyerek yürümeye yuvarlanmaya devam ediyoruz. Ak Parti’nin bu saatten sonra Türk milletine, Boyabat’a, Sinop’a, Kastamonu’ya ve dolayısıyla Türkiye’ye ne anlatacağı bir masal kaldı. Nede söyleyeceği hikâye, nede yazacağı bir şiir kaldı. Tabi rica ise her şey bitti. Acı bir gülümsemeyle izledik. Türkiye’de açlığı, yoksulluğu, işsizliği her türlü derdi çözdük. Allah’a binlerce şükür, aya Seyahat etmeye karar verdik. 2011’de Ak Partinin seçim afişleri var. Yerli uçağımız hayırlı olsun. Yerli uçak göklerde. 2011 yerli uçak göklere çıktı. Ama bir türlü yere inmiyor. Şunu yere indirin de Allah rızası için bir görelim. İndirin de Allah rızası için görelim. Hatıra resim çektirelim diye söylüyoruz.”dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: atmaca 20 02 2021 02:25
site iyi parti basın yayın organı gibi çalışıyor.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

104934


Tasarım:DtGaNi