Yayın Tarihi:12 02 2021 22:16(2993)

Boyabatlı Esnaflar İçlerini İYİ Partililere Döktü

11 Şubat 2021 - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünzüle Yüksel başkanlığında, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Filiz Akyüz, Cengiz İşler, Kaan Eren ve partililer bugün bir çok esnaf ve sanakarı iş yerlerinde ziyaret etti.

İYİ Parti Genel başkan yardımcısı ve milletvekilleri Boyabat esnafının sorunlarını yerinde dinlemek için Boyabat Adnan Menderes bulvarında yaptıkları ziyaretlerinde esnaflar adeta patladı. Bir çok esnaf işlerin düşüklüğünden şikayetlerde bulunurken, bazı esnaflar; ”Ülkeyi yönetenlerin verecekleri yardımlardan geçtik metrolar çalışıyor, Kayak Merkezleri çalışıyor. Kongreler full artı full yapılıyor. 4 kişilik masaya 1 müşteri alamıyoruz, paket servisler kurtarmıyor. Rahat bırakmıyorlar ki çalışalım.” ifadelerine yer vererek serzenişte bulundular.

Pandemi aylarında hükümet tarafından yüzüstü bırakılan esnafın hayalleri bu değildi. Pandemi ve ekonomik kriz esnaf için kabus oldu. Pandemi sürecinde aylarca dükkanları kapatılan esnaf aylarca desteksiz bırakıldı. Boyabat tarihi orta çarşıya giren İYİ Partili heyet yine küçük esnafın ülkeyi yönetenlere olan tepkisi ile karşılaştılar. Çarşı esnafı İYİ Partili heyete ” Aylardı kapalıyız. Ne arayan ne soran var. Yardım için başvuruyoruz. Kriteriniz uymuyor diye ret ediyorlar. Esnafın faizlerinin silinmesini bekliyoruz. Sizler gibi bizi yönetenler neden gelmiyor. Onlarda sizler gibi vatandaşın sorunlarını dinleyemezler mi? ” diye yakındılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlıklar 15 02 2021 01:08
esnafın durumu nanay dostlar.bakalım ilerki süreçlerde esnaf ayağa kalkabilecekmi?bekleyip göreceğiz doğrusu dostlar.

1. Yorum: atsız 13 02 2021 00:01
kardeşim bu ne saçmalık böyle?
akp il kongrelerindeki salonlardan ne farkı var?
bu siyasetçilerin yoktur bir birlerinden hiç bir farkları!!!
dert dinleyince sanki dertler esnaftan kalkıp,siyasetçiye konuyor!!!
bu dinlemelerin var mı esnafa bir faydası?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

23679


Tasarım:DtGaNi