Yayın Tarihi:15 02 2021 22:28(2339)

Boyabat’ta Boynuzu Tele Takılan Keçi Kendisini Gökyüzünde Buldu

14 Şubat 2021 - Boyabat’a bağlı Binerli Köyü Pelitçik Mahallesinde Murat Tuncel isimli vatandaşa ait keçiler meraya gitti.

Meraya giden Keçilerden bir tanesi yere sarkan telefon direğinin yanından geçerken bir anda direk yanında kaşınmaya başladı.

Kaşınan Keçinin boynuzu bir anda telefon teline takıldı. Boynuzu tele takılan Keçinin paniklemesi üzerine telde dereye doğru kaymaya başladı. Keçi bir anda kendisini gökyüzünde buldu.

Keçisini gökyüzünde gören Murat Tuncel ve köylüler olayın şaşkınlığı içinde ne yapacaklarını şaşırdılar. Keçisini havada asılı olarak bulan Keçinin sahibi Murat Tuncel ve Köylüler Keçiyi kurtarma girişiminde bulundular. Murat Tuncel ve köylüler yaptıkları çalışmanın ardından Keçiyi bulunduğu yerden kurtardılar Keçisini kurtaran Murat Tuncel”Çok şükür sağ salim kurtardık inatçı keçiyi Telefon tellerinin yere yakın olmasının sebebi ile keçi kafasını kaşıması tele takılarak iki dere arasında kadar inip havada asılı kaldı yapılan operasyon sonucunda hayvanı sağ salim kurtarıldı” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 17 02 2021 19:30
ulusal basına haber olacak bir olay aslında :)))


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

101249


Tasarım:DtGaNi