Yayın Tarihi:17 02 2021 20:56(2486)

Yoğun Kar Yağışı 112 Ekiplerini Yıldırmadı

112 Acil Sağlık Hizmetlerimiz yoğun kar yağışına rağmen tüm hastalara ulaşmaya devam ediyor.

Sinop genelinde yaklaşık 3 gündür devam eden yoğun kar yağışının ardından merkez ve kırsal bölgelerimiz de ki vatandaşların yardımına koşan 112 ekipleri acil sağlık hizmetlerini zor şartlar altında kararlı bir şekilde sürdürüyor. Ekiplerimiz kapanan köy yollarında vatandaşlara ulaşmak için Sağlık Hizmetleri envanterimiz de yer alan paletli ve 4x4 ambulanslarla acil vakalara ulaşmak için zamanla yarışıyor.

Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu; “Sağlık teşkilatımızın olmazsa olmazı olan ve gerektiğinde en zor şartlarda dahi vatandaşlarımıza acil sağlık hizmeti vermeye çalışan 112 ekiplerimiz Sinop ve tüm ilçelerimizde aralıksız olarak mücadele vermeye devam ediyor. Zorlu kış şartlarında dahi 112 Acil Çağrı Merkezimize düşen her türlü acil vaka 112 Komuta merkezi tarafından titizlikle değerlendiriliyor. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın yardımına koşmak için büyük bir özveri ile mücadele veriyor.” dedi.

Sağlık teşkilatına teşekkür eden Reyhanlıoğlu; “Umudun bittiği yerde umut olarak; yağmur, çamur, kar, kış, gece, gündüz demeden 112 Acil Sağlık Hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Kendini can kurtarmaya adamış sağlık teşkilatımızın kahramanlarıyla gurur duyuyoruz.” İfadelerinde bulundu.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

367127


Tasarım:DtGaNi