Yayın Tarihi:18 02 2021 21:33(2195)

Boyabat Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Jandarma Komutanı Covid-19 Aşısı Oldu

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin Sağlık Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu aşı takvimi çerçevesinde Covid-19 aşısının ilk dozunu oldu. Kaymakam ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Nihat Aydın da Covid-19 aşısının ilk dozunu oldu.

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: gökbörü 19 02 2021 21:23
bu arada aşılamada hangi grup yapılıyor şuan nıye sordum çünkü kaymakam bey yaş olarak genç emnıyet müdürüde idare amırlerıne öncelık varmı o bakımdan soruyorum ?çünkü yaş grubunda şuan 69/60 arası yapılıyor dıye bılıyorum aydınlatırsanız sevınırım !

1. Yorum: gökbörü 18 02 2021 22:50
aşılamada iyi gidiliyor bu belayı def etmek için hızlı bı şekılde sırası gelenlerın aşılanması aşı için gönüllü olmaları lazım bu toplumsal bır sorumluluktur.aşıdan kaçmayın aşı aşı aşı başka çare yok !keşke alınsaydı bıontech ya da moderna olaydı çok ıyı sağlam aşılar onlar vurdur çık dışarı dolaş ama bızdekı bıraz orta sevıye tedbırı elden bırakmayın olsanız bıle !!!!!!!bıontech mukemmel bır aşı avrupadan gelen haberler öyle ama yok işte .


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

106674


Tasarım:DtGaNi