Yayın Tarihi:23 02 2021 21:11(1741)

SOGEP Başvuruları Devam Ediyor

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından ilan edilen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) proje başvuruları 19 Mart 2021 tarihine kadar yapılabilecek.

KUZKA’nın 13 Ocak 2021 tarihinde ilan ettiği yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklı sosyal sorunları gidermek, dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımlarını sağlamak, istihdam ve sosyal girişimciliği desteklemek amacıyla hazırlanan ve ülke genelinde yürütülen 166 milyon lira bütçeli Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) ‘na proje başvuruları 19 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda oluşturulan ve yerelde Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından yürütülecek Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Kastamonu, Çankırı ve Sinop illerinde uygulanacak minimum 1 milyon lira ve üzeri projelere destek sağlanacak.

Proje Başvuru Süreci Devam Ediyor

SOGEP proje başvuru sürecinde başvuru sahipleri;

Projelere ilişkin olarak proje bilgi formu, faaliyet planı ve bütçe dokümanını 19 Mart 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar resmi yazı ile Ajansa ve e-posta ile sogep2021@kuzka.gov.tr adresine göndermeleri gerekiyor.

Her il için SOGEP kapsamında önceliklendirilecek 4 proje Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na değerlendirme için gönderilecek olup, il bazlı yedek projelerde seçilebilecektir. Seçilen projelerin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için KUZKA ile çalışmalar yapılacaktır.

SOGEP kapsamında ayrıntılı bilgi ve program başvuru dokümanlarına https://www.kuzka.gov.tr/destekler.asp?D=66&Destekler=sosyal-gelismeyi-destekleme-programi linkinden ulaşabilirsiniz.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

400007


Tasarım:DtGaNi