Yayın Tarihi:26 02 2021 20:34(2159)

Kıbrıs Gazisi Üzerine Ağaç Devrilmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

26 Şubat 2021 Sinop’ta Kıbrıs gazisi Necaettin Karabulut (68) ormanda kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybetti.

  Olay 21.00 sıralarında Sinop merkeze 12 kilometre uzaklıkta Çobanlar köyünde meydana geldi. 68 yaşındaki Kıbrıs gazisi Necaettin Karabulut öğle vaktinde ormana ağaç kesmek için gitti. Ancak o saatten sonra ailesi ondan bir haber alamadı.

Karabulut’u merak eden ailesi ve komşuları onu aramaya çıktı. Orman İşletme için kesim işçiliği yapan Necaettin Karabulut’un kestiği ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybettiği anlaşıldı. Haberi alan Karabulut’un 2 oğlu ve eşi yasa boğuldu.

Sinop İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler olay yerinde incelemelerde bulundu. Güvenlik şeridine alınan bölgeye kimse yaklaştırılmadı. Savcı incelemesi sonucunda traktörlerle ormanın içinden alınan Karabulut’un cansız bedeni evinin önünde cenaze aracına kondu. Otopsi için Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: daylı kırlı sami 28 02 2021 00:47
allah rahmet eyleye.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

89222


Tasarım:DtGaNi