Yayın Tarihi:03 03 2021 21:57(3041)

Boyabat Polisi, Yaşlı Kadına Pes Dedirtti!

2 Mart 2021 - Boyabat Yeni Mahallede Gogok deresinde yaşayan yaşlı kadının eve gitmeme inadını tecrübeli polislerin sözleri kırdı ve eve gitmesine ikna etti.

Edinilen bilgiye göre, eşine kızarak sokağa çıkan ve evine gitmek istemeyen yaşlı kadın bir süre polis ekiplerini uğraştırdı. İl dışında oturan kızının yanına gitmek istediğini söyleyen yaşlı kadının eşine çok kızdığı görüldü. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ambulansa bindirelemeyen yaşlı kadının daha önce de sağlık ekiplerine bir kaç defa zorlu anlar yaşattığı ortaya çıktı. Yaşlı kadının psikolojik problemini tam olarak algılayan tecrübeli polisler kadını ikna etmekte zorluk yaşamadılar. Polislerin sözleri karşısında cevap veremeyen yaşlı kadın ambulansa binmek ihtiyacı hissederek ikna oldu. 112 Acil sağlık ekipleri psikolojik sorun yaşayan yaşlı kadını ambulansa alarak tedavisinin yapılması için Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesine götürdü.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: filolog 06 03 2021 00:44
türkçe öğrenmeden haber yapmak pek mantıklı görünmüyor

1. Yorum: birol çok 04 03 2021 07:00
dikkat cekmek istiyorum görevli gelen arabaları yavaşlatmak istiyor demek istediyim yaya gecitindede aynı yol vermiyorlar bildiyin hayvan bizim şeforlar sadece kuyrukları yok


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

95063


Tasarım:DtGaNi