Yayın Tarihi:03 03 2021 23:51(2239)

Tek Hedef 3. Lig

Kurulduğu ilk yıl Amatör Lig'de şampiyon olan ve BAL Ligi'ne yükselen takımımız bilindiği üzere ikinci yılında ilimizi ve ilçemizi BAL Ligi ile birlikte Türkiye Kupası'nda temsil etmiştir.

Bu yıl hedefini 3. Lige yükselmek olarak açıklayan kulübümüz bu doğrultuda çalışmalarına başlamıştır. Kulübümüzün transfer çalışmaları şehrimizin daha önce Amatör Lig'de ve BAL Ligi'nde tecrübe kazanmış deneyimli bir ekiple birlikte yürütülmektedir. Kuruluş amacı şehrimizdeki gençlerimizin spor yapmalarını ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olan Boyabat 1868 Spor Kulübümüz daha ikinci yılında şehir ekonomisine de önemli katkı sağlamıştır.

Yaklaşık 10 şehir takımının ilçemizde konakladığı geçen yıl şehrimize olan katkısı, takımımızın 3. Lige çıkmasıyla birlikte daha da yüksek seviye çıkacaktır. Ayrıca sporun tanıtıcı ve birleştirici gücü bizlere daha çok güç katacaktır.

Bu yıl İstanbul ve Boyabat'ın önemli iş adamlarının vefakar spor sevdalılarının oluşturduğu yönetimimizle ve sizlerin desteği ile 3. Lige çıkacağımıza inancımız tamdır.

Boyabat 1868 Spor Kulübu Yönetim Kurulu

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: niyazi 07 03 2021 03:28
akfbspor. boyabat çeltikspor'dur gerisi hikayenin gereksiz sayfalarıdır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

77543


Tasarım:DtGaNi