Yayın Tarihi:18 03 2021 23:00(1744)

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi 106. Yıldönümü Etkinlikleri Yapıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. Yıldönümü dolayısıyla Boyabat Kaymakamlığı tarafından Boyabat Şehitliği’nde yapılan törenle gerçekleştirildi.

Boyabat Şehitliğindeki törene Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Ali Asker Bayar, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Nihat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yaylaoğlu, CHP İlçe Başkanı Hasan Sıtkı Mor, İYİ Parti İlçe Başkan Vekili Mustafa Erdem ile protokol mensupları sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar. Boyabat Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı Çelenkleri’nin Şehitler Anıtına sunulmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Boyabat İlçe Jandarma Komutanlığında görevli J. Asb.Çvş Esra Gezginci tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşması sonrasında Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, tarafından şehitlik defteri imzaladı.

Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve beraberindeki heyet Çelenk Sunma töreninin sona ermesi ile birlikte Boyabat Mezarlığında medfun bulunan Şehitlerimiz Ersoy Gürsu, Mustafa Karademir, Hasan Arı’nın mezarlarını ziyaret ettiler. Şehitlerimizin ruhuna Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasıyla program sona erdi. Daha sonra Şehidimiz Sadık Aparangil'in baba ocağı ziyaret edildi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

36615


Tasarım:DtGaNi