Yayın Tarihi:22 03 2021 20:59(999)

Karadeniz; "Tek adam vesayeti planladıkları gibi işliyor."

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle iptal edilen İstanbul Sözleşmesi hakkında yazılı basın açıklamasında bulundu.

Karadeniz;'' Tek adam vesayeti planladıkları gibi işliyor. Ülkede bir adam düşünüyor, bir adam gece ikide ülkenin kaderiyle oynuyor. Tek adam ne isterse, neyi uygun görürse o oluyor. TBMM tarafından onaylanan temelini kadına karşı şiddeti önlemek, mağdurların korunması ve şiddet uygulayanların adalete teslim edilmesi hükümlerinin oluşturduğu uluslararası anlaşma İstanbul Sözleşmesi'nden Türkiye dün gece tek adamın kararıyla ayrıldı. Bu ülkede kadına şiddet her geçen gün tırmanıyor, kadınlar ülkede kendini güvende hissetmiyorken kadınlara huzuru temin edecek bu sözleşmeden ayrılmak bir akıl tutulmasıdır. İstanbul Sözleşmesi'nin aile yapısını bozacağı, ahlaksızlıklara yol açacağını savunanlar daha dün yurtlarda erkek çocuklarına tecavüz edilirken neden seslerini çıkarmadı? Kadınlara özgür bir ortam yaratacak, suçu önleyecek suçluyu adalete teslim edecek Avrupa Konseyi üye devletleri ile bazı ülkeler tarafından imza altına alınan bu anlaşmanın size zararı nedir? Bu yanlıştan derhal dönülmeli İstanbul Sözleşmesi imzalanmalıdır.

Ülkede küçücük çocuklara tecavüz edilirken bir kereden bir şey olmaz, küçüğün rızası var diyerek olayların üzerini kapamaya çalışan bu güruh artık sona gelmiştir. Tek adam vesayeti artık TBMM'yi de tanımamaktadır. Tek adam artık millet iradesini de tanımamaktadır. Referandumda evet diyen vatandaşlarımızın da ne kadar pişman olduğunu biliyorum merak etmesinler ilk fırsatta bu mafya düzenini bitireceğiz. İlk seçimde halkın iradesini üstün tutan yönetimimizle bu ülkenin aydınlık geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz'' ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

75907


Tasarım:DtGaNi