Yayın Tarihi:29 03 2021 20:46(1879)

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Boyabat’a Geldi

27 Mart 2021 - Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz 8 Nisan’da Boyabat ve Sinop’a gelecek Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ziyareti öncesinde çalışma gerçekleştirdi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’in Boyabat parti binasında yapmış olduğu toplantıya CHP İl Başkan Vekili Bedirhan Ayhan, İl Yönetim kurulu üyelerinden Mahmut Ümit Uğur, Arif Erdoğan, Ahmet Güllüoğlu, Boyabat İlçe Başkanı Hasan Sıtkı Mor, partililer ve muhtarlar katıldılar.

Milletvekili Barış Karadeniz; ”İlimizde daha su sorunu çözülemeyen köylerimiz var. Sinop’a gidiyorum hizmet Boyabat ve Durağan’a yapılıyor. Buralara geliyorum. Hizmet sahil bölgesine yapılıyor deniyor. Bu çağda yapılamayan köy yollarımız var. Bu hizmetlere nereye yapılıyor, göremiyorum.“ dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: güngör57 31 03 2021 16:27
sayın karadeniz ne sinop'a ne boyabat'a hizmetin geldiği falan yok. yıllardır köyümüzün yolu yoktu iyi kötü bir yol yapıldı. içme suyumuz yeterli değildi köy sakinleri olarak ankara istanbul olmak üzere para toplayarak sondaj işini kendimiz yaptık.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

33052


Tasarım:DtGaNi