Yayın Tarihi:06 04 2021 20:36(1897)

Karadeniz Habibe Teyze'yi Unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 8 Nisan'da düzenleyeceği Sinop ziyareti öncesinde CHP Sinop örgütü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. CHP Sinop il ve ilçe yönetimi Milletvekili Barış Karadeniz ile birlikte ayak basmadık yer, çalmadık kapı bırakmıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sinop programı dahilinde muhtarlarla yapacağı toplantı öncesi muhtarlarla görüşerek bilgi veren heyet, muhtarların sorunlarını ve çözüm yollarını birebir görüşerek notlar alıyor, fikir alışverişinde bulunuyor. Gerçekleşen ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz yaptığı açıklamada;'' Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kentimize ziyareti öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl ve İlçe örgütümüzün katılımlarıyla Merkez İlçe Muhtarlarımızla birebir görüşerek, Genel Başkanımızın kıymetli muhtarlarımızla yapacağı toplantı hakkında bilgi veriyoruz. Köylerimizin sorunlarını muhtarlarımızdan dinliyor, çözüm önerilerini alıyoruz. Çoğulcu ve demokratik yönetim anlayışımızla muhtarlarımızla fikir alışverişinde bulunuyoruz. 8 Nisan'da da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile muhtarlarımızı buluşturacağız. Sorunları hep birlikte çözecek, aydınlık Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz'' cümlelerini kullandı.

Karadeniz Habibe Teyze'yi Unutmadı

Karapınar Köyü Muhtarlığı ziyareti sonrası Barış Karadeniz beraberindeki heyet ile birlikte 95 yaşında Cumhuriyet Kadını Habibe Teyze'yi ziyaret etti. Karadeniz;''Habibe Teyze'mizi her gelişimizde ziyaret ederiz. Yıllardır seçim kampanyalarında, köy ziyaretlerimizde hep bizi güler yüzüyle karşıladı. Bu defa pandemi sebebiyle elini öpemedik ama camdan da olsa halini hatrını sorduk, hayır duasını aldık. Bizleri güler yüzle karşılayan Habibe Teyze ve ailesine çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Yapılan ziyaretlere Milletvekili Barış Karadeniz'in yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi Üyesi Canan Atabek, İl Başkanvekili Bedirhan Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Bayraktar, il ve ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: y.hizmetli 07 04 2021 17:02
sayın vekilim yardımcı hizmetliler 2005 den beri kodro bekler yardımcı olursanız seviniriz .


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

25685


Tasarım:DtGaNi