Yayın Tarihi:07 04 2021 20:30(1716)

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun Sinop programını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 8 Nisan'da Sinop'a geliyor.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sinop programı hakkında yazılı bir basın açıklaması yaptı. Karadeniz;''8 Nisan Perşembe günü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçadaroğlu'nu kentimizde ağırlayacağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Muhtarlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, esnaflarımızla buluşturacağız, sorunlarını taleplerini dinleyeceğiz. Yoğun programımızda Genel Başkanımızı Sinoplu vatandaşlarımızla bir araya getireceğiz. Çoğulcu ve adil yönetim anlayışımızla sorunları hep birlikte çözecek, aydınlık Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz. Emin adımlarla iktidara yürüdüğümüz bu yolda halkımızın sesi olacak, şeffaf yönetimimizle bu ülkeyi hep birlikte yöneteceğiz''dedi.

Facebook'ta Paylaş
3. Yorum: gökbörü 08 04 2021 16:45
getırın ıktıdara kılıçdaroğlunu emın olun çok da güzel yönetır dürüstlük en buyuk erdemdır. merak etmeyın tüm ulusu kucaklar kemal bey , daha ne yapsın başarılı kendısı emın olun ülke bundan daha fakır daha yoksul daha işsiz olmaz sol görüşlü insanlardan zarar gelmez ben bır türk milliyetçisi olarak bunu söyluyorum tecrubelerle sabıttır.syg.

2. Yorum: ramazan muslu 07 04 2021 23:55
doğalgazıda unutmayın en geri kalmış ilceyiz

1. Yorum: y.hizmetli 07 04 2021 20:43
sayın vekilim 109 bin yardımcı hizmetliye gih kadrosuna geçmesi için yardımcı olurmusunuz .mübaşirler bir gecede geçti bizede bu hak tanınsın isteriz saygılar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386066


Tasarım:DtGaNi