Yayın Tarihi:05 05 2021 22:37(277)

Karadeniz;"Kurallara Riayet Ederek Evlerimizde Kalalım, Ziyaretleri Erteleyelim"

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Barış Karadeniz tam kapanma ve içinde bulunulan pandemi sürecini değerlendirdi. Karadeniz;''Vaka sayısını düşürmek bizim elimizde bunu ancak birlikte başarabiliriz'' dedi.

CHP Sinop Milletvekili Karadeniz içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Sinoplu vatandaşlarından hassasiyet beklediğini belirtti. Karadeniz yaptığı açıklamada; ''Virüsün pik yaptığı ve devamında 17 günlük kapanma sürecine girdiğimiz bugünlerde düne göre daha hassas davranmamız gerekiyor. Kapanma kurallarına riayet ederek kolluk güçlerimize yardımcı olalım.Komşularımızla bu süreçte aramıza mesafe koyalım. Ev ziyaretlerinden kaçınalım. Vaka sayısını düşürmek bizim elimizde bunu ancak birlikte başarabiliriz. Bir an evvel sağlıklı günlerde buluşabilmek adına evlerimizde kalalım '' ifadelerine yer verdi.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

27893


Tasarım:DtGaNi