Yayın Tarihi:09 05 2021 23:08(947)

Sinop ve Durağan Belediyesi, tam kapanmayı fırsata çevirdi

Sinop Belediyesi, Durağan Belediyesi tam kapanmada araç ve insan yoğunluğunun azalmasını fırsata çevirerek yol bakım ve onarım faaliyetlerine hız verdi.

Sinop Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sakarya Caddesi’nde çalışma başlatıldı. Yolun kullanımını zorlaştıran bozuklukları gidermek adına parke taşları kaldırıldı. Çöken yerler dolgu malzemesi eklenerek düzeltildi. Yoldaki kırıklara onarım yapıldı. Aynı anda birçok noktada yapılan çalışmalar takdir kazandı. Öte yandan Durağan Belediyesi ise, belediye mücavir alanı içerisinde yer alan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Mezarlık yollarının boyası ve tamiratı yapılarak, mezarlıklar içerisinde yetişen her türlü yabani bitki ve otlar temizlendi. Ağaçlarda yapılan budama çalışmalarının yanı sıra üzeri kapanma tehlikesi olan birçok mezar, bu süreçte temizlenerek görünür hale getiriliyor. Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan; ”Belediye Başkan Yardımcımız Ebubekir Yeşiloğlu ile birlikte çalışmaları yerinde inceledik. Çalışmalar kapsamında Belediye mücavir alanı içerisinde yer alan mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdik. Mahallelerimizi yürüyerek gezip noksanlarını yerinde tespit etme imkanımız oluyor” dedi.

TAM KAPANMADA DURAĞAN BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINDAN GÖRÜNTÜ

TAM KAPANMADA SİNOP BELEDİYESİ ÇALIŞMALARI GÖRÜNTÜSÜ

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: sami 10 05 2021 06:07
boyabat belediyesi hic calismiyor, 2024'te kaybedecekler gibi. zaten cogunun erdogan'in hedefleriyle, ideolojisiyle alakalari yok. cogu menfaat cikar rusvet pesinde.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49575


Tasarım:DtGaNi