Yayın Tarihi:10 05 2021 23:30(777)

Günel İnşaat, Halı ve Yer Döşemeleri Basın Açıklaması

Bildiğiniz gibi Günel İnşaat, Halı ve Yer Döşemeleri olarak Boyabat’ta 5-6-7-8. Sınıf, resmi ve özel okullar arası gençlerimizi hayal güçlerinin geleneksel sanatlarımızla ilişkilendirip özendirmek, hayallerini ortaya çıkartmak, desteklemek ve gerçekleşmesine vesile olabilmek için “Hayalimdeki Halı” adlı resim yarışmasını düzenlemiştik.

Yarışmada kazananlara ödüllerini vermek için bir ödül töreni ve sergi düzenleyecektik. Salgın hastalık baş gösterince tören yapamadık ve ödüllerimizi veremedik. Salgın devam ettiği için de tören yapılacak bir zaman dilimi şu an için gözükmediğinden derece alan öğrencilerimize okullar aracılığıyla ulaştık ve ödüllerini mağazamıza davet edip velisi veya öğretmenleri eşliğinde takdim ettik. Her ne kadar ödüllerini takdim etmiş olsak da öğrencilerimizin hak ettiği bir tören yapılamamış oldu. İleriki zamanlarda salgın bittiğinde sergi ile resimleri halkımızın beğenisine sunmayı planlıyoruz. Yine de bu zaman zarfında öğrencilerimizi onurlandırma adına dereceye giren öğrencilerimizin ödül takdimlerini ve resim fotoğraflarını sosyal medya ve basın yayın aracılığıyla paylaşacağız.

Bu vesile ile yarışmamızı düzenlemede ve verilecek izinlerde yardımlarını esirgemeyen dönemin Kaymakamı Sayın Fatih Aksoy Bey’e, Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Müdürlerimize, Resim Öğretmenlerimize, yarışma fikrini üreten eski personelimiz Fidan Hanım’a ve özellikle yarışmanın düzenlenmesinden dokümanlarının hazırlanmasına ve değerlendirilmesine yardımlarını esirgemeyen dünyaca kendini kanıtlamış Sayın Aşkın Ayrancıoğlu Hocam’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Not: Atatürk orta öğretim ve Sarıağaççayırı orta öğretim okuluna yarışmaya en fazla resimle katılmaları ve en çok ödülü aldıklarından dolayı özellikle teşekkür ederim. Katılma mecburiyeti yoktu tabi ama Cumhuriyet orta öğretim okuluna da yarışmaya 1 tane bile resimle katılmadığı için sitemlerimi iletirim.

NOT: RESİM YARIŞMASI ÖDÜL FOTOĞRAFLARINI VE DERECEYE GİREN RESİM FOTOĞRAFLARINI BASIN YAYIN VE SOSYAL MEDYA (FACEBOOK, INSTAGRAM) ARACILIĞIYLA SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

73188


Tasarım:DtGaNi