Yayın Tarihi:13 05 2021 20:35(949)

Bayram’da Dünya Sinop’u ve Boyabat’ı İzleyecek…

Dünyaca ünlü Dijital dizi ve film platformu Netflix,yeni yayınlayacağı filmlerin arasın’da Sinop’un tanıtımın’da önemli katkıda bulunan “NASİPSE OLUR” sinema filminin olduğunu’da açıkladı.

Sinop ve Boyabat’ta çekimleri yapılan, yapımcılığını ise hemşehrimiz iş adamı Vahdet Erdoğan’ın üstlendigi ‘NASİPSE OLUR’ sinema filmi 14 Mayıs Cuma günü Netflix’te Türkiye ve dünya’da 94 ülke’de izleyicisiyle buluşuyor.

Ayrıca;

“NASİPSE OLUR” 16 Mayıs’ta Show TV’de…

Yayına girdiği ilk günlerden bu güne kadar dikkatleri üzerine çeken,Reyting sıralamaların da 1.olan ve sosyal medya’da gündem olan romantik-komedi “NASİPSE OLUR”, Algı Eke, Burak Sevinç, Nur Sürer ve Zeyno Eracar’ın başrolünü üstlendiği film tekrar 16 Mayıs Pazar günü saat: 20.oo de Show TV’de izleyicilerle buluşacak.

Nasipse Olur, “Boyabatlı’nın umudunun bittiği yerde inadı başlar” derler.Hayatında kısa süre içerisinde birçok olumsuz gelişmeye maruz kalan Günfer’in, onun bu kötü günlerinin şahidi Gökhan’ın yardımıyla tüm bu felaketlerden sıyrılmaya çalışmasını konu ediniyor.

Bayramda hem Netfix’de hemde Show TV’de Sinop ve Boyabat olacak.

Kaynak: Boyabat Manset

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

99236


Tasarım:DtGaNi