Yayın Tarihi:18 04 2016 01:18(2689)

Eren Halı Yıkama

İlçemiz Boyabat ve çevresinde, her mevsim halı yıkama hizmeti sunuyoruz. Halı yıkama, perde yıkama battaniye yıkama hizmetlerimizle hemşerilerimize hizmet vermekten gurur duyarız. Eren Halı Yıkama olarak müşteri memnuniyeti bizim için ilk sırada gelir.

Güzel ilçemiz Boyabat ve çevresinde halı yıkamak artık dert olmaktan çıkıyor, hijyenik olmayan ortamlarda binbir zahmetle, halı yıkama devri bitiyor. Anneler, nineler, teyzeler artık yorulmasın. Üstelik harcayacağınız tonlarca su da sizin için ekstra maliyet demek. Halılarınızı evinizden alıp, yıkayıp kurutup tekrar evinize bırakalım.

Sizde halılarınızı yıkatırken macera aramak ya da beklenmedik sürprizlerle karşılaşmak istemiyorsanız.

Boyabat genelindeki bir çok müşterimiz gibi bizi tercih etmelisiniz. Firmamızın referansı halılarını yıkadığı müşterilerin yüzlerindeki tebessümdür. Yılların vermiş olduğu tecrübenin sağladığı kaliteli, hızlı ve sıfır hatalı hizmet sayesinde bugünlerimize temiz bir tarih ile geldik. Ücretsiz servislerimiz, güler yüzlü personelimizle halılarınızı evinizden alıyor. Tertemiz olarak geri getiriyoruz. Halı yıkama fabrikamız. "Önce insan" düşüncesi ile hareket etmektedir.

Facebook'ta Paylaş

Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Sahibinden Çok Hesaplı Daire


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

246313


Tasarım:DtGaNi