Yayın Tarihi:12 10 2020 21:13(2575)

İl Özel İdaresi Araç Fİilosu Gücüne Güç Kattı

Sinop İl Özel İdaresi’ne yeni alınan iş makineleri Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu’nun katıldığı törenle hizmete sunuldu.

İl Özel İdaresi hizmet ağında bulunan yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama kanalı ve diğer hizmetlerin aksatılmadan, daha sağlıklı hizmet verilmesi için yeni alınan 1 milyon 826 bin 600 TL’ye mal olan 4 adet Bekoloder, Vali Erol Karaömeroğlu’nun katılımıyla hizmete sunuldu.

Yeni alınan iş makinelerini inceleyen Vali Karaömeroğlu; ‘‘Bu araçlar Sinop’un her bir ilçesinde, her bir köyünde vatandaşımızın hizmetinde olacak, onların sorunlarını çözmede çalışacak ve Sinop’umuzu geliştirme, ileri götürme konusunda büyük bir değişime vesile olacaktır. Bu vesile ile bu İş Makinelerinin Sinop’a kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş başta olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanımız Yakup Üçüncüoğlu ve meclis üyelerimize buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl’a ve onun nezdinde tüm işçi kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

İl Özel İdaresi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde düzenlenen törene; Vali Erol Karaömeroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, İl Genel Meclisi Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları ile Birim Müdürleri katıldı.

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: saffet 14 10 2020 17:01
il ozel idaresi dogru duzgun calismiyor, istifa etmeliler.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

386864


Tasarım:DtGaNi