Yayın Tarihi:12 10 2020 21:34(3987)

Vatandaşın Can ve Mal Güvenliği Hiçe Mi Sayılıyor?

Boyabat için kültürel değere sahip olacağı düşünülen Kırkkızlar kayalığı tabir edilen kayalığa seyir terası yapımı için çalışma başlatıldı.

Yapım için kayalar üzerinde kırımlar yapıldığı ve Kalebağı yolunda herhangi bir önlem olmadığı görülüyor. 2 Ekim 2020 tarihinde başlayan çalışma sonrası geçen süre zarfında hala bir önlem alınmaması vatandaşlar tarafında tepki ile karşılandı. Boyabat Belediyesinin veya yetkili firmanın iş güvenliği yasasından haberi yok mu veya bu yasa onlar için geçerli değil mi?

Kamuoyu adına soruyoruz…

Yukarıda kayalar üzerinde yapılan çalışma esnasında aşağı düşen taşlar herhangi bir risk taşımıyor mu? Hayvan otlatanlar, bağların arka tarafına geçen veya kaya altında kalan bağa doğru taş vs geldiği görülmektedir. Hiçbir uyarı levhası, şerit, olamadan hangi cesaretle yukarıdan aşağı atık düşürüyorsunuz. Vatandaşlara sadece tebligat yapmak yeterli mi? Burada vatandaşın can ve mal güvenliği için tedbirler alınmadan çalışmaya başlamak sizce ne kadar doğru? Çalışma sahasının güvenlik tedbirlerini vatandaş mı alacak? Tahta köprüye takdıgınız aynı zamanda reklam amaçlı bulunan bir afişi kaç vatandaş görüyor. Gidişli dönüşlü vatandaşın göreceği yerlere uyarı levhaları yapmak bu kadar mı zor? Vatandaşın malına ve canına gelecek zararı verdiğiniz tebligat ile mi, kurtarmaya çalışacaksınız? Konuyla ilgili kimse zarar görmeden yetkililere göreve davet ediyoruz…

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
13. Yorum: caner bey 21 10 2020 00:04
boyabat halkının cok faydanalacağı bir hizmet başkanım tesekkur ederiz ben alkışlamak istiyorum lütfen sizde eşlik edin hadi ama

12. Yorum: metin müftüoğlu 20 10 2020 23:57
boyabata hayırlı ugurlu olsun

11. Yorum: atsız 14 10 2020 21:42
bunlar hiç mi melih gökçek in ankaparkından ibret almaz!buraya dokunma,doğayı bozma!!!bir kaç akepeli müteahhite para akıtacak başka hortum bul!!!!

10. Yorum: 8.yorumcuya 14 10 2020 20:25
sağol kardaş bizi yanıltmadın.her şeyi bildiğini,her şeyi ağnadığını ispatladın.biz nerden bilecez ,sen memursun ,okumuşundu ,biz kara cahil.bize avukat dimişin emme nerde bizde öyle avutkatlık filan.senden ricam ayda bir kere değil de haftada bir uğrada memleketimizde,millet bir şeyler öğrensin sizin gibi okumuş görgülü kimselerden.allah sizlerin eksikliğini göstermesin.

9. Yorum: garasaklulu 14 10 2020 20:03
düzelü beee

8. Yorum: boyabatlı 14 10 2020 16:41
5. ve 6. yorumcular sanırım benden bahsediyorsunuz

1 ben memur olduğumdan dışardayım
2 her ay sonu memleketime gelirim
3 yazımı sanırım düzgün okumamışsınız anladığım kadarıyla
4 yazdığım şuydu boyabat gazetesine hitaben yazdım
5 demek gazetenin avukatı sizsiniz
6 ben gazetenin paylaştığı haberlerin bir çok haberinin doğru olduğunu anlattım fakat bu doğruluğu böyle basit ve yolu olmayan yerin yolu varmış gibi dedemin resmini koyarak yapılan yerin altında gibi göstermek bana yanlış geldi merak etmeyin sizin bilmediğiniz birçok şeyden haberim var sizin gibi tek taraflı bakmam olanı söylerim.

7. Yorum: tc 14 10 2020 08:16
kayanın dogallıgï gitti kale ile güzel görüntüsü vardı.

6. Yorum: 4 .yorumcuya 13 10 2020 22:04
bu dışarda yaşayan yorumcular da her şeyi biliyo,her şeyi anlıyo.sene de bir kere geliyo emme ahkam kesmediği bir şey yok.davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.yaşamadan bazı şeyler anlaşılmaz.

5. Yorum: günaydın 13 10 2020 21:57
çoktan boyabatı bırakıp giden kişi boyabat için üzülmüş bak sen şu memleket sevdasına gözlerim yaşardı arkadaşım sen işine bak biz kendimize yeteriz hariçten gazel okuyana ihtiyacımız yok

4. Yorum: boyabatlı 13 10 2020 18:41
yahu adamın durduğuyer parkın olduğuyer yapımın altında yol yok olduğuyer ise köprünün diğer tarafı memlekete yapılan birşeyi birde tattir edin ayıptır lütfen insaf haklı olduğunuz birçok şeyin doğruluk payıvar bu payıda çürütüyorsunuz sizi dışarda yaşayan bir boyabatlı olrak sürekli takip ediyorum fakat vallahi üzülüyorum lütfen olması gereken yorumu yazın en azından diğer haberlerde yaptığınız haklı eleştirileride heba etmein.

3. Yorum: sanayiden 13 10 2020 02:52
belediye başkanı teras yapacam diye güzel boyabatımızın ünlü kırkkızlar kayasının üzerine ucubeye benzeyen bir teras yakmaktadır haliyle doğal olan kayaya zarar vermektedir teras ne işe yarayacaksa oda bilinmez bu teras kulenin hikayesine dönmesin

2. Yorum: ahmettt 13 10 2020 02:33
orada eski mezar belirtileri vardı sit alanı olmuyor mu acaba

1. Yorum: boyabatlı kağzım 13 10 2020 02:33
yetkililerce gerekli tedbirler alınmalıdır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

387244


Tasarım:DtGaNi