Yayın Tarihi:16 10 2020 22:51(2612)

Görüntüler Sinop'tan geldi! S-400 füzelerinin izleri...

Türkiye'nin S-400 füzelerini radar testine sokacağı ve testin Sinop yakınlarında füze atışı yapacağı belirtilmişti. Sahadan ilk görüntüler geldi.

Türkiye, 2017 yılında Rusya ile S-400 anlaşmasını imzaladı. 2,5 milyar dolar değerindeki ilk parti (dört füze bataryası) geçen yıl Türkiye'ye ulaştı. 

Günboyu'nun haberine göre Türkiye'nin Sinop bölgesinde Navtex ilan etmesi ve Sinop hava sahasının 16-17 Ekim tarihlerinde atış eğitimi için kapalı olacağını duyurması S-400 savunma sistemini test edeceği konuşuluyordu. 

StemMakerAtolye adlı Twitter hesabından paylaşılan görüntülerde "Atölyemizde manzara böyle S 400 -Sinop" ifadeleri kullanıldı. Reuters son dakika olarak duyurduğu haberinde Sinop'ta S-400'lerle test sahasında füze atışı yapıldığını ifade etti.

Kaynak: Günboyu.com

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: gökbörü 20 10 2020 17:33
burdakı asıl mesele nato üyesı olarak rus yapımı füze alıp kullanıp kullanmayacağın konusudur -kullanırsan sonuçları ne olur ?bunu bekleyıp görelım fazla uzatmaya gerek yok !!!!!!!!!!!!

3. Yorum: gökbörü 20 10 2020 17:27
2.yorumcu kardeşim savunma sanayı hakkında da yeterınce bılgım var -burada benım anlatmak istediğim sinopta deneme yapılması konusu değil - bu füzelerın aktıve edılıp edılemeyeceği şayet aktıve edılırse doların 10/15 tl olup olmayacağı o yüzden geçelım bunları ,o fuzenın bir tanesını denemek bıle dunyanın malıyetı , eşdeğerı patrıottur , amerıcan yapımı ayrıca rusya s-400 den sonra şuan s-500 2020 envanterıne dahıl etmıştır.yanı bıze alt modelı verdı bu da benden sana bılgı olsun , syg.

2. Yorum: savunma san. meraklısı 18 10 2020 20:41
gökbörü kardeşim,
yapılan ilk denemenşn amacının neden niçin sinop oldugu hakkında fikirlerin tamamen bilmediğinden çünkü ülkemiz atmaca seyir füzesi ve bunun gibi diğer roket denemelerimi üstlenici firmalara sinop tan denenmesi için yetki verdi neden peki sinop ?
şimdi seni aydınlatayım sinop ülkemizin kızeyine doğru 300 km ve gürcistana dogru 500 km olan bir deniz kıtasahasına sahip bu ülkemizin en geniş denizkıtasahası sebebi budur umarım anlatabilmişimdir.

1. Yorum: gökbörü 17 10 2020 00:16
füzeler nıye kuzeye çekıldı acaba ?rusya dan aldığımız füxzeleri rusya ya karşımı kullancaz amerıka bu, oyun içinde oyun , niye malatlayada dıyarbalkırda değil güney ateş çemberı :burda hıkayeden deneme yapılacak olay bu !pekı nerde denenıyo amerıkan radarında nasıl ?radar nıye vardı :rusyayı gözlemek için !işte tez -antıtez ve sentez yaklaşımıyla olaylara bakamazsqak daha çok film seyrederız dostlar !syg.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385045


Tasarım:DtGaNi