Yayın Tarihi:01 08 2022 21:27(905)

Elbet vardır bir cevabı!

Sinop Atatürk Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli nöbetçi hemşireyi, vali yardımcısının eşine serum takması için hastanenin aracı ile vali yardımcısının evine götürüp geri getirdiler.

Halksesi.com’un edindiği bilgilere göre olay geçtiğimiz günlerde yaşandı. Kroner yoğun bakım servisinde görevli hemşire, üstlerinin kendisine emir vererek gitmeye zorladıkları skandal olayda yoğun bakımdaki hastalarını bırakarak vali yardımcısının evine gidip eşine serum taktı. Oysa o hemşire yoğun bakım gibi önemli bir serviste görevli idi. Ya o esnada yoğun bakım hastalarından biri kalp krizi geçirse idi ya da başka bir gelişme yaşansaydı bunun sorumlusu kim olacaktı?

Şimdi sağlık müdür vekili Dr Yalçın Atlı ve Hastane bakım hizmetleri müdürü Hasan Ekiz’e soruyoruz: “Siz bu skandal olayın neresindediniz? Yaşanan bu olaydan haberiniz ne zaman oldu? Hastanede o kadar hemşire var iken niçin özellikle yoğun bakım hemşiresi vali yardımcısının evine VIP servise gönderildi.?”

Kaynak: Halksesi.com

Facebook'ta Paylaş
2. Yorum: boyabatlı 03 08 2022 18:41
vekile sormak lazım yönetici atamalarından menmunmusun diye. özellikle boyabattan.

1. Yorum: aslan 02 08 2022 06:26
yanıt bekliyoruz önce hastane yöneticilerinden, sonra da vali beyden? baska vatantaslara de "getir" servisi yapılıyor mu?


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

49875


Tasarım:DtGaNi