Yayın Tarihi:05 12 2022 11:42(1037)

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’a Boyabat Esnafı Dert Yandı

İYİ Parti 27. dönem Samsun milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan eşliğinde Boyabat’a geldi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ı Boyabat İYİ Parti ilçe başkanı Mithat Mor ve partililer tarafından karşılandı. Boyabat Adnan Menderes Bulvarı ve çarşı esnalarını ziyaret ederek fikir alışverişi yapan İYİ Parti Samsun Milletvekiline esnaflar ve vatandaşlar içlerini döktüler.

Boyabat Esnafı Ekonomiden Dert Yandı

Esnaflar para kazanamamaktan, gelen zamlar karşısında sermayelerinin kaybolduğunu, müşterilerinin kilo ile aldığı bazı ürünleri grama düşürdüklerini ve fiyat sorum gittiklerini, 3 çocuklu bir ailenin asgari ücretle geçinmesinin artık mümkün olmadığının, futbol takımı tutar gibi siyaset yapanların hiç bir şeyin umurlarında olmadığını, ifadelerine yer verirken, İktidarın artık değişmesini gerektiğini söyleyen İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar; ”Tek umudumuz bu iktidarın yıkılması. Yönetemiyorsun bırak talip olanlar yönetsin, siz bu işi yapamıyorsunuz, ülke bu hale gelmişse bu faturanın birilerine kesilmemesi lazım, yaşanan ekonomik krizden dolayı zor zamanlar geçiren esnaflarımız iktidarımızda İYİ günlere kavuşacak.” dedi.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: hakan başar 05 12 2022 15:16
bu nasıl esnaf anlamak mümkün değil nazım maviş veya iktidardan her hangi bir milletvekili veya bakan gelince yollarına gül döküp gülüp oynuyorlar.muhalefet partileri gelince ağlıyorlar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

88444


Tasarım:DtGaNi