Yayın Tarihi:06 12 2022 11:26(534)

Sinop’ta yerinde ultrason dönemi

Sinop’ta il merkezine ulaşımda zorluk çeken ilçelerdeki hastalar için ultrasonografi çekimleri Ayancık ve Durağan Devlet Hastanelerinde yapılacak.

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Sinop merkeze ulaşımda zorluk çeken Türkeli ve Ayancık’ta ikamet eden hastaları Ultrasonografi çekimlerini Ayancık Devlet Hastanesi’nde, Durağan ve Saraydüzü’nde ikamet eden hastaların ise Ultrasonografi çekimlerinin Durağan Şehit Hakan Tanrıkulu Devlet Hastanesi’nde yapılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Elimizdeki imkânları en iyi şekilde değerlendirebilmemiz ve bu hizmeti verebilmemiz için özveride bulunan Radyoloji Uzmanı meslektaşlarımıza teşekkür eder, tüm hastalarımız için hayırlı olmasını dileriz”.

Kaynak: Vitrin haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: boyabatlı 08 12 2022 19:32
önceki vekil döneminde boyabata renkli ultrason cihazı alındı ve renli çekimlere başlanmıştı. haberde sinopa ulaşımda zorluk çeken ilçeler dediğine göre boyabatta bu hizmet yokmu sorusu akla geldi.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

385482


Tasarım:DtGaNi