Yayın Tarihi:30 05 2023 12:09(1136)

Başkan Şanlan'dan oy kabininde Kılıçdaroğlu tepkisi

İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, oy kabininden paylaştığı Kılıçdaroğlu'na tepki paylaşımıyla gündem oldu.

Seçim sonuçlarının açıklanması ardından İYİ Parti Sinop İl Başkanı Yılmaz Şanlan, oy kabininde Kemal Kılıçdaroğlu'na mührünü basması ardından oy pusulasıyla birlikte hazırladığı açıklamanın fotoğrafını çekti. Seçim mağlubiyeti konusunda Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP zihniyetini suçlayan Yılmaz Şanlan Kılıçdaroğlu'na hitaben, "Tarih ve millet önünde bu telafisi olmayan vebal senindir" dedi.

Paylaşımın açıklamasına Şanlan; "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in 'Seçilebilecek aday' konusundaki ısrarı ve masadan kalkışının ne kadar doğru bir karar olduğunu üzülerek görmüş olduk.

Seçim sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye yazdı,

SORUMLUSU CHP ZİHNİYETİ VE SENSİN

Yılmaz Şanlan oy pusulasıyla birlikte paylaştığı yazısında ise şu ifadelere yer verdi; "Sayın Kemal Kılıçdaoroğlu; nefsin ve egon yüzünden Türk milletinin geleceği ile oynadın. Normal şartlarda biz Türk milliyetçileri senin gibi birine asla oy vermeyiz, verdirmeyiz. Lakin ehveniyer dedik, birçok milli sebepten dolayı milletimizin ve devletimizin geleceğini düşünerek istemeye, istemeye sana oy veriyoruz. Biz yola çıktımı kaybedeceğimizi bilsek dahi, sonuna kadar gideriz.

Seçimin kaybedilmesi ve İYİ Parti'nin Türk milleti tarafından cezalandırılmasının sorumlusu CHP zihniyeti ve sensin. Tarih ve millet önünde bu telafisi olmayan vebal senindir. Rabbim milletimizin ve devletimizin yardımcısı olsun. Ne mutlu Türküm diyene"

Kaynak: Vitrin haber

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: x 31 05 2023 15:57
o chp sayesinde varsınız sizi bir kalemde silenler daha siyasi sahneye çıkmadan yok olup gidecekken chp ve kemal kılıçdaroğlu sayesinde partiden milletvekillerini istifa ettirip iyi partiye geçerek seçimlere girebildiniz. yani bugün iyi parti varsa chp ve kemal kılıçdaroğlu sayesinde var. seçimlerde zaten çalışmadınız çoğunuz oy bile vermedi, zaten oyunuzun ne olduğu m.vekili seçimlerinde görüldü. 5. parti oldunuz mhp kadar bile oy alamadınız. ayrıca belediye seçimlerinde hiçbir chp liden oy istemeye gelmeyin. şimdide kalkmış boş boş konuşuyorsun.

7. Yorum: jonturk 31 05 2023 15:28
tüm türk milliyetçilerini zafer partisi çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.

6. Yorum: köylü 31 05 2023 10:45
keşke 14 mayıs sonuçları açıklanmadan önce açıklasaydı. samimiyet açısından daha iyi olurdu..

ayrıca akşenerin masaya neden geri döndüğünü de izah ederse daha tutarlı olur.

5. Yorum: şaban 30 05 2023 20:10
zararın neresinden dönülürse kardır 7 li masada olmaınız başlı başına kabul edilemez

4. Yorum: halk 30 05 2023 13:55
sn. şanlan her şeyin bir üslubu bir izahatı vardır. yerel seçimlere 9-10 ay var, iyi parti boyabat ilçesinde aday çıkaracak olup biz chp desteklerinden nasıl oy isteyecektir? sözde sizin değiminizle chp zihniyeti olarak şahsım adına yerel seçimlerde iyi parti adayına benden de oy yoktur! saygılarımla

3. Yorum: ezel 30 05 2023 12:58
geçti borun pazarı sürün kendiniz i nigdeye chp ile yola cikanlarin sonu hüsrandır devlet için devlete rağmen syg

2. Yorum: gokboru 30 05 2023 12:54
tebrikler bozkurtum yuvaya geri don artik

1. Yorum: sinoplu 30 05 2023 12:24
evet tarih yine meral hanımı haklı çıkardı malesef boyabat gazetesi internet sitesinde yazı yazan yazarın c.çolak hiç sesi çıkmıyor yazdığı yazıların tamamında kılıçdaroğlunu öğe öğe bitiremedi sayın meral hanım masadan kaltığı
gün aleyhinde yazı yazdı ama 12 seçim kaybeden k.k hakkında bir yazı yazamıyor demekki milletin firaseti senden daha iyi biraz itidallı birleştirici yazı yazmasını tavsiye ederim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

97698


Tasarım:DtGaNi