Yayın Tarihi:03 07 2017 06:12(53722)

Boyabat Gazetesi ve Küçükbaş Ailesi

Küçükbaş ailesini ben lise yıllarımdan tanırım.. Çünkü aynı sınıfta beraber eğitim aldığım Saim Küçükbaş ile birçok anımız vardır... Severdim Küçükbaş ailesini çünkü aynı davanın peşinden koşuyorduk.. Tabii birçok ailede olduğu gibi Küçükbaşlar'ın içinde de aynı görüşten olmayanlar vardır -ki var- biz onları da çok sever ve fikirlerine de saygı duyuyoruz.. Olması gereken de budur.. Örneğin Oktay amca.. Rahmetli babamın çok iyi dostu ve aynı görüşten olmasalar bile çok severdi.. Yanına her gittiğimde babam ile olan anılarını anlatır...

Ve ben de onu pürdikkat dinlerim.. Gelelim Hakkı Küçükbaş’a.. Yaşı itibarıyla benim küçüğüm.. Fakat süper bir zekası var.. Ticarette tam bir Kayserili mantığına sahip gibi gözükse de eli açık bir kardeşimiz.. Hakkı Küçükbaş’ın zeki olmasına örnek Boyabat Gazetesi’ne sahibi olmasından belli..  Gazete 12 yıldan beri kesintisiz Boyabatlı hemşerime hizmet veriyor..

Sevgili kardeşim Hakkı Küçükbaş’a gazetede bazı şeylerin yeniden dizayn edilmesini söyledim.. Bana verdiği cevap:  “Ağabey biz böyle iyiyiz. Biz gazeteci değiliz, bu işi hobi olarak yapıyoruz.” Ben de yüzüne baktım tebessüm ettim ve kendisine gazeteciliğin hobi bahçesi olmadığını ve bunun bir ciddi meslek olduğunu söyledim..

Şöyle bir kanıya vardım.. Eline fotoğraf makinesini alan kendini gazeteci sanıyor.. Türkiye’nin en büyük iki gazetesi  Hürriyet ve Sabah dahil ulusal basında 32 yıl çalışan ve çalışmaya devam eden biri olarak, bu mesleğin o kadar basit olmadığını söylemek isterim.. Ben Boyabat Gazetesi’nde birçok yazı yazdım.. Yazdığım yazılarda da hiçbir zaman çıkar gözetmedim ve gözetemem.. Hiçbir siyasinin silahşörü olmadım.. Onların istediği şekilde de yazı yazmadım.. Ne gördüysem onu yani doğruları yazdım.. Rabbim ömür verdiği müddetçe de yazmaya devam edeceğim.. Benim Boyabat Gazetesi’nde yazdığım yazıların hiçbiri sansür görmedi..

Çünkü hep doğruları yazdım.. Bazen Hakkı Küçükbaş’ı bile kendi gazetesinde tenkit ettim.. Fakat o bana telefon açıp, "Abi beni tenkit etmişsin, ben bu yazıyı yayınlamam" bile demedi.. Bu da şunu gösteriyor.. Hakkı Küçükbaş kendi gazetesi de olsa tenkitlere açık biri olduğunu ve her kesimden ve her görüşten kişilerin kendi gazetesinde yazması gerektiğini biliyor ve savunuyor.. Görüşü ne olursa olsun.. Şu mantık hakim Hakkı Küçükbaş’ta o da doğru bir yol.. Her kesimden okuyucunun Boyabat Gazetesi’nde  kendi görüş ve fikirlerine uygun bir yazarın olması.. Bu da gazetenin okunma oranını artırıyor ve sürekliliğini savunuyor.. Sevgili patronum gazetelerin yaş günleri hep yazarlarla ve çalışanlarla birlikte kutlanır bilgine.. Bu vesile ile Boyabat Gazetesi’nin 12. Yaş gününü kutlar, yayın hayatında başarılar dilerim..

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: küçükbaş 03 07 2017 07:22
sizler gibi değerli insanları tanımak arkadaş dost olabilmek bir şanstır hele bunu takdir eden kıymetini bilenlerle yola devam edebilmek bu şansın katlanarak çoğalmasıdır hayatımıza giren herkesle dost kalmadık bunun nedeni sahteleri ayırıp gerçeklerle yola devam etme arzumuzdu seçimlerimizde yanılmadığımızın göstergesi yazarımız turan aslan beyefendinin bu güzel yazısıdır kendisine teşekkür eder dostluğumuzun sonsuza kadar sürmesini dilerim.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

220830


Tasarım:DtGaNi