Yayın Tarihi:23 07 2017 19:10(53037)

Sinop'u Marka Şehir Yaparsa Vekil Maviş Yapar

Sinop’u marka şehir yapmak çok iddialı bir söz.. Fakat inanmak da başarmanın yarısıdır.. Vekilimiz sayın Nazım Maviş öyle veya böyle Sinop’u marka şehir yapmak için elinden ne geliyorsa yapıyor.. Çünkü Sayın Maviş, bunu milletvekili olmadan önce yani AK Parti MKYK üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı yaptığı zaman kafasına koymuş ve inanmış.. Şu an Sayın Nazım Maviş, Sinop Milletvekili ve Sinop’u marka şehir yapma projesini hayata geçirmeye çalışıyor..

Ben 09-11-2014 yılında Boyabat Gazetesi’nde Marka şehir, marka siyasilerle olur diye bir yazı yazmıştım..

O yazımda Sayın Maviş, Sinop Dernekler Federasyonu’nun gecesine katılmış ve orada Sinop’un yeni Türkiye’nin marka şehirlerinden olacağını  ve marka şehir olması içinde potansiyele sahip olduğunu söylemişti.. Bir de, "Siyasi görüşleri ne olursa olsun Sinop için birlikte çalışacağız ve yöneteceğiz" demişti.. Vekil Maviş her şeyden önce o zaman da yazdım yani 2014’te, şimdi de yazıyorum. Çok değişik bir siyasetçi.. Ve çok zeki, bilgili, görgülü, hisleri ile değil, aklı ile hareket eden bir siyasetçi..

Siyaseti iyi biliyor.. Vatandaşın sorunlarını dinliyor ve kırmamak için elinden ne geliyorsa yapma gayreti içinde.. Önceki haftalar Vekil Maviş’i çocukluk arkadaşım Satılmış Çolak ile TBMM’de ziyaret ettim.. Çok yoğun olmasına rağmen bizlere ayırdığı o değerli vaktinden dolayı sayın vekile tekrar teşekkür ediyorum.. Ziyaretimde bana “Marka şehir marka siyasilerle yapılır” olan yazımı hatırlattı.. Tabii mutlu oldum.. Bir siyasinin senin yazılarını takip etmesi verdiğimiz mesajları alması çok güzel bir şey.. Ben hiçbir zaman küfürlü ve hakaret dolu bir yazı yazmadım ve yazmam da.. Çünkü benim mesleğim şahıslara veya siyasilere hakaret etmek için değil, halkın sorunlarını yetkililere duyurmak ve yol göstermek içindir..

Vekilimiz Nazım Maviş, Sinop’un marka şehir olması yolunda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.. Üniversitenin gelişmesi  ve büyümesi yolunda STK temsilcileri ve işadamları ile toplantılara katılıyor ve konuşmalar yapıyor..  Bir de Sayın Maviş, Sinop’un denizinden, limanına su ürünlerinden, kestanesine, çeltiğinden tuğlasına ve orman ürünlerine kadar her şeyini  doğru değerlendirmenin peşinde.. Ona gelene kadar Sinop’tan birçok siyasetçi gelip geçti.. Fakat Maviş kadar, "Sinop’u marka şehir yapacağız" diyen ve bu yolda büyük uğraşlar veren hiç bir siyasiye rastlamadım.. İnşallah Sayın Maviş, bu azminizle, siyasi bilginizle ve zekânızla Sinop’u marka şehir yaparsınız. Bizler de Sinoplu olarak sizlere teşekkürlerimizi bir borç bilir, ayakta alkışlarız..

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: yavuz sarı 24 07 2017 20:44
makara olmayalım da....sanki olduk gibi

4. Yorum: gökbörü 24 07 2017 17:14
sinopta bu tembel anlayış varken -diyojen gibi bırakın marka olmayı hiç bir halt olmaz -sinop daha en basit altyapı sorunlarını çözemeyen bır yer -doğudakı bazı şehırlerden bıle gerıde -sinopta bişey yokkı -yolu yok daha adam gibi ne markası bahsedıyoruz -30 yıl once çocukken neyse şimdide o sinop -hayallerı bırakalım arkadaşlar ayrıca nukleerde başlayınca daha da kötü bir yer halını alacak -3/5 kişinin rantı harıcınde -doğasıda mahvolacak ...acı ama sinop gerçeği budur.

3. Yorum: boyabatlı 24 07 2017 15:05
oooooo haberiniz yok herhalde sayın.yaşar topçu zaten sinop u marka şehir yapmıştı kendisine teşekkür ederim.

2. Yorum: evet n 24 07 2017 05:24
öncelikle celil beyi yürekten kutlar her cümlesine hatta kelimesine içten katıldığımı söylemek isterim sıra duaeyn gazeteci dostum turan beye gelince tüm gazetecilik kurallarını unutarak yazdığı yazısını üzüntüyle okudum bütün bu söylenenler seçim vaadidir gerçekler ince burunda yapılan ağaç katliamında gizlidir oradaki ağaçlar bittiğinde gerçek ortaya çıkacak ve marka şehir sinop hayali son bulacaktır kısacası kahverengi dalarda pembe çiçekler açmayacak sadece kahverengi dallar kalacaktır o zamanki yazınızı merakla bekliyorum saygılar...

1. Yorum: celil cengiz çolak 23 07 2017 20:26
sevgili kardeşim turan aslan,
sinop milletvekili maviş ile yazdığın köşe yazısının anonsu sosyal medyayı salladı.
sayın maviş’i tanımadığım için hakkında yorum yapmak ,benim dini ve insanı inancıma terstir. eminim ki sayın maviş, çok iyi niyetle ve sinop’a ülkesine hizmet etmek için vekil olmuştur.
fakat, 16 nisan referandum’u meclis oylamasında, yasanın içeriğini okumadan akp’li 316 vekil arasında olan vekilden sinop nasıl bir hizmet bekler…
sayın, maviş meclis’e gelen hangi yasayı okumuştur. alehte değil, lehte sinop için meclise kaç önerge vermiştir.
hadi akp’ye oy veren sinoplular verdikleri oy’un vebalini, vekiline kefil olduklarını bilmiyor veya düşünmüyor. sayın maviş, oy vererek milletin kendisine kefil olduğunu bilmiyor mu?
oy veren sinoplu vatandaşların vebalini düşünmeyen sayın vekilden sinop ve ülkenin hizmet beklemesi çok komik değil mi?
özet olarak sevgili kardeşim turan, “ vekil uçmaz, gazeteci yazarlar uçurur” )))


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

221347


Tasarım:DtGaNi