Yayın Tarihi:24 10 2022 20:29(1801)

Boyabat Dünyada Bir Numara..!

Boyabat ilçemizde ana yol üzerinde o kadar sık aralıklarla yaya geçiti var ki, herhal dünyada başka şehirlerde bunun bir örneği yoktur..! Bir de yayalar pat diye arabanın önüne atlamıyorlar mı, olacakları varın siz düşünün..! Şehir içindeki anayolda bu kadar yaya geçitinin çok olmasına bir anlam verilemiyor..! Hani desek ki yaya geçitleri belediye otobüsü durakları için yapıldı. Ortada ne durak var ne otobüs... Belediyenin vatandaşa böyle bir hizmeti yok... Hadi olduğunu varsayarsak, duraklar arası mesafeler 500 metre de bir olur.. Burada ise yaya geçitleri neredeyse 50 metre arayla yapılmış.. Burası kimin sorumluluğunda diyeceğim fakat, anayol şehirlerarası yol olduğu için, belediyenin değil, karayollarının sorumluluğunda.. Bu yaya geçitlerini anayola bu şekil sık yapılmasını mühendis arkadaşlar neyi düşünerek yaptı merak ediyorum..! Hadi onlar yaptı.. Giden belediye başkanı bunlara bu kadar sık yaya geçidi yapmalarına niçin birşey söyleme zahmetinde bulunmadı.. Hiç mi düşünmediniz bu yaya geçitleri ışıksız olduğu için yayalar ve araçlar için tehlike arz ettiğini.. Vatandaş maşaallah sanki babasının yolu, ayağını yaya geçitine atınca sanki araçlar hemen duracak.. Böyle bir düşünceyle yolun karşısına geçmeye çalışıyorlar.. Allah korusun bu kadar sık yapılan yaya geçitlerinde bir kaza olsa sorumlusu kim olacak? Tabiki şoför diyeceksiniz.. Hiç bu kadar sık yaya geçiti yapanların suçu olmaz mı? Şunuda söyleyebilirsiniz şimdiye kadar bu yaya geçitlerinde kaza olmadı diye.. Olmayacağının garantisini verebilirimisiniz? Vermezsiniz.. Sorumlularına derim ki bu yaya geçitlerini tekrar gözden geçirirseriz iyi olur..!

EN ÇOK KAZA OLAN YERLER...!

Boyabat'ta en çok kaza olan bazı kör noktalar var.. Bunların başında ışıkların olmasına rağmen sanayi girişi.. Burada maddi hasarlı kazaların yanında ölümlü kazalarda meydana geldi.. Buraya nasıl bir tedbir alınacaksa, daha çok kazaların yaşanmaması için, biran önce tedbir alınmalı.. İkincisi Rabia Caddesi.. Üçüncüsü Saraydüzü yol ayrımı.. Dördüncüsü Yeni Mahalle viraj.. Beşincisi ise Karacaören'deki geçişler.. Buraların biran önce trafik düzenlemesi sorumlular tarafından yeniden yapılmalı ve olası kazaların önüne geçilmelidir.. Bizden söylemesi..!

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: orman sokak 27 10 2022 02:25
orman sokak tek yön olmasına karşın burada bu kurala uyan yok hatta karşı taraftan gelenler normal yolunda giden sürücülere kafa tutmaktadır. ben merak ediyorum acaba emniyet yetkilileri burada hiç denetim yaptımı?

5. Yorum: evet 26 10 2022 03:10
turan bey yazdıklarınızla boyabatın sorunlarına parmak basıyorsunuz çok teşekkür ediyoruz birde ağaç katliamıyla ilgili yazı bekliyoruz hoş memleketimiz de ağaç kalmadı gelecek kış evlerdeki ağaç bölümleri alıp odun olarak yandaşlara dağıtırlar bunun endişesiyle en kısa zamanda bir yazı rica ediyoruz saygılar

4. Yorum: vatandaş 25 10 2022 05:55
hüsamettin dayıbaş caddesi ile çorak caddesinin buluştuğu stadyum caddesi'ni de unutmamak gerekir. bu yolun kesiştiği noktada köşelere park edilen gelişigüzel araç parkları yüzünden görüş açısının daralması, dikkatsiz sürücüler ve dar açı ile dönüş yapılması gibi nedenlerden dolayı bu noktada da sürekli maddi hasarlı kazalar olmakta.

3. Yorum: boyabatlı 25 10 2022 00:08
birde şunu sorarmısınız sayın yazar köprü üzerine araç park edilirmi. yenimahalledeki köprünün üstüne bir bakın sanki bazıları orayı park için kiralamış ?

2. Yorum: akif 24 10 2022 23:35
sanayıinin orası boyabata geliş ışıklara gelmeden viraj hızlı gelen araç bir anda virajjdan çıkıp ışıklarda durma noktasında yada yada dönüşlerde araçlarının karşısında buluyor kendini yukarı taraf biraz daha görünen kesim

1. Yorum: boyabatlı 24 10 2022 22:15
çok güzel anlatmışsınız.aynen katılıyorum ana yolda yaya geçiti olan tek yer boyabat hangi akla göre düşünmüş yapmışlar anlamadık birde dört yola neden ışık sistemi yapılmıyor sayın turan bey araştırıp yazarmısınız nedir sebebi bundan 40 önce olan ışık şimdi neden yok saygılar.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

220634


Tasarım:DtGaNi