Yayın Tarihi:23 11 2022 12:24(1786)

Terörist başı, Öcalan’a övgü dolu sözleri, sanki Altılı Masa söyledi!

Tarih unutmaz. Türk siyasi tarihi böyle bir dönem hiç yaşanmadı. Geçmişte terörist başını göklere çıkaran övgü dolu sözlerini hatırlamayan AKP’liler, her fırsatta muhalefeti terörle ilişkilendirmesi akıl tutulması değil de nedir?

Geçmişte terör örgütü PKK, hiçbir siyasi lidere suikast düzenlememişken, Kılıçdaroğlu’na düzenledi. Bir astsubay şehit olmuştu. Yine Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a Adalet Yürüyüşü’nde “Teröristlerle kol, kola yürüdü” O yürüyüşte suikast girişiminde yakalananlar kim di?

Çamur at izi kalsın siyaseti

AKP’nin, iktidar da kalması için, yalan, iftira, dinen ve insanen her şey mübah hatta kutsal hale geldi.

Ekonomide, dış politikadaki başarısızlıklarını, eski Türkiye’ye karalamak, muhalefet liderlerini yerden, yere vurarak iktidarda kalmak değil de nedir?

Geçmişte, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere dönemin AKP yöneticileri, terör örgütü PKK ve ele başısı Abdullah Öcalan’a övgü dolu ifadelerini  millet unutsa bile tarih unutmaz.

– “PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim. Sıkıntısı olan varsa bana söylesin.” – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

– “Öcalan’ın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var. O, bölgenin yeni aktörüdür.” – Dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan

– “Sayın Öcalan’ demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık…” – Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç

– “Abdullah Öcalan, Kürtler’in lideridir. Onun mesajları bizim de düşüncemizdir…” Eski Devlet Bakanı Beşir Atalay

– “Öcalan’ın durduğu yer Türkiye’ye katkı sağlıyor. Çok değerli şeyler söylüyor.” Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner

– “Abdullah Öcalan dünyanın geleceğini iyi okuyor. Onun talepleri normaldir, meşrudur.” Eski AKP Milletvekili Yasin Aktay

– “PKK terör örgütü değildir… Apo, Türkiye için fırsattır. Yeniden devreye girmelidir.” AKP Milletvekili Orhan Miroğlu

Peki, terörist başı Öcalan’a bu övgü dolu sözleri, muhalefet liderleri söyleseydi, partilerini kapatmak için dava açmazlar mıydı?

Facebook'ta Paylaş
9. Yorum: aslan 26 11 2022 23:11
milat yorumcumuz yine yanlıs bir taktik üzerine parmak basmıs! yanılmıyorsam tr'de terör hareketleri baslayalı 40 yıl oldu ama kürt asıllıların baskaldırılarının çok eskiye dayandıgını ve osmanlı'nın zayıfladıgı dönemden bu yana devam ettigini belirtmistim? siz hâlâ vurmak-kırmaktan söz ediyorsunuz? hiçbir terör bu yolla sonlandırılmamıstır. arı kovanına çomak sokunca ne oldugunu biliriz. unutmayın ki sınır komsularımız üç ülkede de aynı sorunlar var. hatta, bunlardan birinde resmen bir kürt devleti kuruldu ve oranın bas yöneticisi ankara ve istanbul havaalanlarına bayragını dikerek tr. cb. ile görüstü. ayrıca, arkalarında büyük suyun ötesindeki ile kuzeyimizdeki komsu ülkenin desteklerini de unutmayın. özetlersek, "bop"lanan son 20-30 yıldaki ilerlemeleri görmek gerekir? öyle bay kemal diyerek terör bitirilmez! tekrar düsün istersen...

8. Yorum: milat 25 11 2022 14:06
aslan arkadaş ben söylediklerinize katılıyorum bu mücadelede herkes ortak olmalı, eyvallah. siz bunu birde önceden şu oldu bu oldu diyen sayın yazara söyleyin. yazara göre recep tayyip erdoğan sanki pkk tarafında kılıçdaroğlu pkk ya karşıymış gibi bi algı yapıyor. pkk nın tarihinde en büyük darbesi bu hükümet zamanında oldu, inlerine girilecek dendi girildi, son 5 yılda pkk darma dağın edildi. elini kolunu sallaya salaya gelip karakol basıp bir gecede 10 larca askerimizi şehid eden pkk artık türkiyede bu eylemleri yapamıyor. imdi kalkıp eskiden şunu dedi bunu dedi demekle pkk ile mücadele olmuyor. çözüm süreci devletin onlara size bi şans tanıyoruz yararlanın sonra tepenize binince ağlamak yok dedi onlar dinlemedi sonuç inlerine girildi fistanla kaçtılar. yani devletin son yıllardaki pkk -pyd ile mücadelesini eskiden şu oldu bunu dedi demekle kimsenin gölgelemeye hakkı yok

7. Yorum: aslan 24 11 2022 20:04
milat, her ülkenin (iran, ırak, suriye, türkiye) pkk'si var; suriye'ninki de pyd. bunların ortak merkezleri de abd ve rusya'da. ufak tefek de ab ülkelerinde var. bunlar simdiki olaylar degil; osmanlı'nın kan kaybından beri, yani en az 150 yıldan bu yana birileri tarafından semirtiliyorlar. ona buna çamur atarak tr'deki pkk'yi tüketmenin tek çaresi kürt kökenli ve senin, benim, herkes gibi tc. vatandaslarına ve siyasi partilerine saldırarak degil, dirsek teması yaparak ortak çare aramaktır. aynı sorundan muzdarip dünyanın diger ülkelerini örnek alarak önüne geçebiliriz. diger komsu ülkelerinin pkk'lerine ne yapacaklarını o ülkeler düsünsün. hem de vurup kırmalar her zaman seçim arifesinde niçin olur ki???

6. Yorum: boyabatlı 24 11 2022 17:34
o lafları söyleyenlerin coğu şimdi chp ve iyi partiye çalışıyor işiniz gücünüz algı

5. Yorum: boyabatlı 24 11 2022 11:24
eyy gerçekleri görmeyen halkım akıllanmayız mahkeme kuruldu otobüsler üzerinde memlekete giriş yapıldı her yerimiz suriyeli afgan dolu akıllanmayız eyy halkım.

4. Yorum: milat 23 11 2022 16:39
birde kılıçdaroğlunun sözlerini yazsaydınız sayın yazar;kılıçdaroğlu 21 ekim 2014 "bizim için ypg terör örgütü değildir.ypg kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşumdur. hendek kazan arkadaşlar, ypg bizemi saldıracak.demirtaş niye hapiste diyende kılıçdaroğlu pkk lı gazetecileri savunanda.sihalardan rahatsız olan sezgini,pkk cenazelerine katılan chp lileri, kahvaltı özlemi çekenleri vs. vs. kılıçdaroğlu en son ingilterede kimle görüştü amberi zamanla ? kim bu amberi tweeter den bak en son paylaşımlarna yada türk askeri kimyasal silah kullandı diyen kadına chp niye sahip çıkar,chp vekil m.erkek sınırlarımızda pyd olsun ! ünal çevköz : pyd siyasi oluşum! dursun çiçek: hdp ye bakanlık verelim,pyd nin olduğu yerde barış huzur var. erdal aksünger ypg terör örgütü değildir. chp'li emekli amiral türker ertürk demirtaş türkiye için bir şans.

3. Yorum: okur 23 11 2022 16:30
sarayın tuvaletleri altın. yurt dışına kaçacak fazilet durağı türgev vakfı'na ataşehir'de 20 dönümlük arsa verildi, katarlı öğrenciler sınavsız üniversitelerimize girecek, man adasına para kaçırılıyor sadat "terörist yetiştiriyor vs iftiralar

2. Yorum: okur 23 11 2022 16:22
öyleyse hdp ye bakanlık verilirmi diyorsunuz yada bakanlık vereceklere ne diyorsunuz

1. Yorum: aslan 23 11 2022 16:05
apo'yu ortaya salan 12 eylül darbecileri degil mi? yoksa yanılıyor muyum? özal da bir yabancı tv'de "benim anam da kürttür. bunlar (pkk) basit polisiye olaylardır." seklinde bir ingilizce açıklamalarını dinlemistim..
.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

215428


Tasarım:DtGaNi