Yayın Tarihi:07 07 2023 11:27(1849)

Sinop'taki cinayetle ilgili iki kişi tutuklandı

Sinop'ta 28 yaşındaki Deniz Acar cinayetinin ardından iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hayatını kaybeden genç gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Kent merkezi Tersane mevkiindeki bir mekanda henüz belirlenemeyen nedenle iki grup arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Deniz Acar bıçaklanarak ağır yaralandı. Sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan 28 yaşındaki Acar tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olay ardından polis ekipleri tarafından 2 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan üst aramalarında olayla ilgili 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet mermi ve 1 adet bıçak ele geçirildi.

Polis tarafından Sinop emniyetinde sorguları tamamlanan O.Z. ve G.Ç. sağlık kontrolleri ardından adliyeye sevk edildi. İki kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MEKAN YAKILMAK İSTENDİ

Olayın yaşandığı alkollü mekan ise dün gece saatlerinde yakılmak istendi. Kundaklama sonucu çıkan yangın Sinop itfaiyesi tarafından söndürüldü. İşletmenin faaliyetleri bir ay süreyle Valiliğin talebi üzerine Sinop Belediyesince durduruldu.

​​​GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Bu arada olayda yaşamını yitiren Sinoplu genç Deniz Acar için öğleni müteakip Alaaddin Camiinde cenaze namazı kılındı. Acar, Stat Yolu Belediye Mezarlığında gözyaşları ile toprağa verildi. Genç adamın ölümü kentte büyük üzüntüye neden oldu.

Kaynak: Vitrin Haber

Facebook'ta Paylaş
1. Yorum: gokboru 09 07 2023 17:05
boyabat sinop vs bakın durum kötüye gidiyor emniyet daha sıkı tedbirler alsın bu olaylar arttı ve artar ekonomi bozuk herkes kabadayı olmaya özeniyor masum insanların canı yanmasın emniyet bitirimhane vs mekanları temizlesin


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

208421


Tasarım:DtGaNi