Yayın Tarihi:13 07 2023 12:09(2049)

Boyabat Esnaf Sanatkarlar Odasından Ekmek Fiyatı Açıklaması

Boyabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şükrü Baş, ekmek fiyatı ve fırıncı esnafı ilgili açıklama yaptı.

Boyabat Esnaf Sanatkarlar Odası başkanı Şükrü Baş yaptığı açıklamada; "Boyabat’ta son günlerde yaşanan ekmek ihtiyacının karşılamaması ve fırıncı sayısının azalmasından dolayı Boyabatlı fırıncı esnafımızla yapmış olduğumuz istişareler neticesinde ekmeğin gramı, fiyatına eşit olarak artırma kararı alınmıştır. Alınan bu karar ile daha önceden 210 gr ekmek 5 TL'ye satılıyorken, 315 gr ekmek 7.5 TL'ye satılacaktır. 13 Temmuz 2023 Perşembe tarihinden itibaren ilçemizde geçerli olacak bu karar bir zam olarak değil, halkımızın ekmek ihtiyacını en iyi şekilde karşılanması için alınmıştır. Ayrıca sorumlu esnaf bilinci taşıyan tüm fırınca esnafımıza teşekkür ederim." dedi

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: tanıdık 14 07 2023 18:35
şükrü başkan seni severiz ama bundan sonraki hamle ekmeğin fiyatı sabit kalıp gramajı düşecek olmasın.?

3. Yorum: naci 14 07 2023 13:32
3 ay sonra 250 gram 7.5 tl olur gibi 🤔

2. Yorum: mustafa günal 14 07 2023 11:55
1-ekmek ne kadar büyürse o kadar içi hamur olur veya çiğ çıkar.2- 5.00 tl.ye satılan ekmek hem normal gr.mdı fiyat'tı hem de pişkindi.3- yeteri kadar ekmek çekilmez ise ekmek sıkıntısı artar, bu bir neden değildir.4- bir ekmek ne kadar büyürse tasarruf tedbirleride olmaz, yani milyonlarca ekmek çöpe gider.5-sayın cumhurbaşkanımız fiya
tlar sabit kalacak dedi.6-bende bir fırıncı çocuğuyum neyin ne olduğunu bilecek yaştayım.7- günde 5-6 ve daha fazla ekmek yiyen var bu şartlarda alan var alamayan var yazık yazık 8- kimsenin sesi çıkmıyor diye bu kadar da olmaz. 9- siz fırıncıların malvarlıklarına bir bakın bakalım hangisi dükkan kirasını veremedi.10- sayın yetkililer lütfen eski gram fiyata dönüş olsun, belediye halk için çalışır halka hizmet için çalışır. saygılarımla.

1. Yorum: x 13 07 2023 15:29
ver mehteri


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut
Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

208852


Tasarım:DtGaNi