Yayın Tarihi:05 03 2024 11:12(694)

Kendilerinden Söz Ettirmeye Devam Ediyorlar

Milliyetçi Hareket Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, öğlen saatlerinde köy muhtarları ile Belediye Başkan adayı Murat Muslu ve il genel meclis üyesi adayları ile bir araya geldiler. Genç bir kadro ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisinde Belediye Başkan Adayı ve İl genel meclis üyesi adayları yaptıkları çalışmalar ile kendilerinden söz ettirmeye devam ediyorlar.

Son olarak Proje ve Aday tanıtım toplantısı ile dikkatleri üzerine çeken Milliyetçi Hareket Partisi, Muhtar ve Muhtar adayları ile bir araya gelerek bu seçimde iddialı ve başarabilecek güçte olduklarını gösterdiler.  Toplantı sırasında ilçe başkanı Hüseyin Ayyüksel " Katılımları için herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Göreve başladığımız günden itibaren çıktığımız yolda, pırıl pırıl bir kadrolar ile yola çıktık. Bu kadroların içinde  hiç bir menfaati hiç bir beklentisi olan kardeşim yok. Bizler sadece memleket aşığı olarak çıktığımız bu yolda ilçemize hizmet etmek istiyoruz bunun için sizlerden kardeşlerimize destek istiyoruz." dedi.

Sonrasında İl Genel Meclis Üyesi Adayı Avukat Enes Çakır; "Mesleki tecrübelerimizi ve bilgi birikimizi Boyabat'ımıza ve 107 köyümüze kullanmak için çalışcağız. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakının en güçlü ortağı olarak hizmet alma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacağız, bunun taahhüdünü Genel Merkezimizde Genel Başkanımız ve Genel Başkan yardımcılarımızdan söz aldık. Nasıl ki Mimar Sinan dünyaya örnek olacak eserler bıraktıysa, bizlerde 107 köyümüzde eserlerimizi bırakmak için yola çıktık. Bu günki soframız gönül soframız, bizim hizmet soframız olacak 1 Nisan'dan itibaren seferberlik ilan edeceğiz kalkınacağız üretimi arttıracağız. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

Birbirinden renkli projeleri ile kamuoyunda ilgi toplayan  Milliyetçi Hareket Partisi Boyabat Belediyesi Başkan adayı Murat Muslu proje tanıtım toplantısında yaptığı " Şeffaf olacağız belediye yönetiminin denetimi halka açık olacak" "Hesap veren bir başkanınız olacak" " Kent konseyi işlevsel hale gelecek" "Adil, iş ahlakına sadık, ayırmadan ayrıştırmadan belediyemizi yönetecek Boyabat'ımızı 2050 yılına hazırlayacağız"  sözleri kamuoyunda ses getirmiş olumlu karşılanmıştı.

Muhtarlar toplantısında kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında; "Memleketimizin şehrini köyünü birbirinden ayırmıyoruz, yola ilk başladığımız günde söylediğimiz gibi 9 mahalle 107 köy için ayırmadan ayrıştırmadan çalışacağız memleketimizi ayağa kaldıracağız. Biz Boyabat'ı ayağa kaldırmak için aday olduk. Siyasi bir beklentimiz yok, siyasetten nemalanmak gibi bir derdimiz yok sadece hizmet aşkımız var. Sizlere hizmet edelim, sizlerin takdirini kazanalım istiyoruz. Bu hizmeti de aşkla, akıl ile ve gerçekten ayaklarımız yere basacak şekilde kaynaklarımızı doğru kullanarak yapmak istiyoruz. Köyü ile kenti ile bütün hemşerilerimiz bize sahip çıksın bizde buraya doya doya hizmet etmek istiyoruz. Cumhur İttifakının bir parçasıyız, partimizin hükümetten ricacı olup ta alamayacağı hiç bir hizmet yok. MHP li Belediyeler uyum içerisinde çalışarak bölgelerine çok güzel hizmet ettiler ve etmeye devam edecekler bizlerde İttifak ortağı olarak ilçemiz için en güzel hizmetleri yerine getireceğiz". dedi

Facebook'ta Paylaş
4. Yorum: halk 06 03 2024 05:05
boyabatı ya mhp yada refah almalı.çünkü verilen sözler yerine getirilmedi.mesela geri dönüşüm tesisi için şu tarihte açacağız dediler ama çöplük yine zehir saçıyor.sabaha doğru boyabat çöp dumanından zehirleniyor.bunu daha çok itfaiyedeki çalışanlar bilir bana inanmıyorsanız onlara sorun size söylerler.

3. Yorum: daylulu kerem 05 03 2024 21:12
bakalım murat muslu yüzde kaç oy alabilecek? bekleyip göreceğiz dostlar.

2. Yorum: nazmi 05 03 2024 19:39
en yakışanı adem ışık.

1. Yorum: milat 05 03 2024 12:04
bence boyabat belediye başkanlığına en yakışan aday murat muslu. diğer adaylardan ak partinin adayı güven yok, halk arasında dolaşan dedikoduda olsa bu dedikodunun doğruluğuna inanan büyük bir kesim var ve boyabatda'ki ihalelerde hep adının geçmesi vb şeyler. yrp nin adayı yaş itibari ile artık yeni sistemde yeri yok çünki devir yapay zekanın olduğu; 20 yıl öncesinden çok farklı bir türkiye var, artık hizmet anlayışı değişti, teknoloji değişti bu yüzden yrp adayıda tüm bunların gerisinde kaldığından benim kriterime uygun değil. murat muslu gerek konuşmaları gerek genç, bilgi birikimi ve dinamik yapısı ile boyabatımız siyasetinde başarılı bir yeni yüz olarak benden seçimlerde kendisine oy vermemi hak ettiğini düşünüyorum


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Öncelik ekonomide


İhanete Hazır Olun…


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

376175


Tasarım:DtGaNi