Yayın Tarihi:17 04 2024 11:51(1309)

Boyabat Belediyesi Meclisi İkinci Toplantısını Yaptı

31 Mart 2024 tarihi itibariyle Boyabat Belediye Meclisi ikinci defa toplanarak çeşitli yetkilendirmeler yaptı. Meclise Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara başkanlık yaptı.

16 Nisan 2024 Salı günü ikinci defa toplanan Boyabat Belediye meclisinde, Belediye personel şirketinde sorumlu müdür olarak Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara’nın yetkilendirilmesi oybirliği ile kabul edildi. Gündemin önemli konularından bir tanesi olan 2023 Yılı Denetim Komisyonu Raporu'nun okunması ve meclisin bilgilendirilmesi oldu. 56 sayfadan oluşan rapor tüm meclis üyelerine verilecek.

Boyabat Belediye Meclis görevlisi tarafından özetle okunan bilgilendirmede; “Boyabat Belediyesi'ne ait itfaiye hizmet binası, şantiye ve kademe hizmet binası, yaşayan kültürel miras müzesi, içme suyu depo ve tesisleri, mezarlıklar hizmet binası, Kültür Merkezi, canlı hayvan pazarı, mezbane, kasaplar çarşısı, tarihi eski hizmet binası ve ticari iş yerleri, şehir arası otogarı, kapalı halı saha, park ve bahçeler hizmet binası, ted meydanı, kapalı otopark ve ticari iş yerleri, kapalı halk pazarı, mülkiyeti belediyemize ve müşteri müşterek olmak üzere çeşitli niteliklerde 13 adet otomobil, 3 adet minibüs, 13 adet kamyon, 13 adet kamyonet, 7 adet iş makinesi, 5 adet itfaiye aracı, 3 adet motosiklet, 2 adet cenaze aracı, bir adet ambulans bulunduğu kayıtlarda yer almaktadır.” denildi.

Boyabat Belediye Başkanı Hasan Kara tüm meclis üyelerine telefonum 24 saat açıktır. Aklınıza gelebilecek her konuda her saat arayabilirsiniz. Aklınızda, beyninizden, kalbinizden ne geçiyorsa söyleyin arkadaşlar, yanlışım olabilir insanım, yine de kasıtlı yanlış bir şey yapmayacağımın kanaatindeyim. Boyabat bir partiye mal edilemez. Yakında partileri ziyaret edeceğim. Onlarda istişareler yapacağım.” ifadelerine yer verdi. Milliyetçi Hareket Partisi grubundan meclis üyesi Ayşe Şahin ise belediye meclis kararlarının Boyabat belediyesi internet sitesinden yayınlanmasını istedi.

31 Mart yerel seçimleri sonrası halkın sesi olan yerel basın kuruluşları yetkilileri Boyabat Belediyesi'ne rahatlıkla girerek Boyabat Belediye başkanına kısa sürede ulaşmaya başladılar.

Kaynak: Boyabat Haber Gazetesi.com - Ezgi FM

Facebook'ta Paylaş
15. Yorum: kadere bak 19 04 2024 18:32
6 numaralı yoruma katılıyorum dürüstlük abideleri ayna geçip kendilerine baksalar biz ne kadar doğruyuz diye

14. Yorum: drongon 19 04 2024 11:13
antimudahana benim seçildiğim filan yok öncelikle. anlatmaya çalıştığım meclis kararlarının yayınlanmasıyla meclis üyelerinin denetim yapıp yapmamasının alakası yok. vatandaşın başkanında, meclis üyelerinin de ne yaptığını görmeye hakkı var. bunun için her ay belediye panosuna gitmeye gerek olmamalı bu devirde..

13. Yorum: antimudahana 19 04 2024 08:18
sn. drongon. vatandaş olarak benim çekineceğim bişey yok. yazımı iyice okumamışsınız ki benim internet sitesinde yayınlanmasına itirazım olmadığını anlayamamışsını
z. alınmayın halkın sesine kulak verin. bir siyasetçi gibi davranın; aynen oy istemeye gelirken ki nahifliğinizle! orada soru sormuşum biz sizi neden seçtik? bizlerin göz kulağı olun diye (yorumumda da yazıyor). ayrıca panoya asmakta yeter; çünkü sizleri seçtik (yine tekrarlıyorum) halkın gözü kulağı olsun diye. seçimden önce halkla (sizde halksınız) içiçe oldunuz ve seçilerek meclis üyeliği makamına evrildiniz. şimdi sizleri tanıyacağız halk için mi, memleket için mi ordasınız yoksa makamın gücünden nasiplenen üst tabaka hareketleri mi göreceğiz. izliyoruz?

12. Yorum: rafaha erdik 18 04 2024 21:07
4.numaralı hava rumuzlu yorumcu kardeşimiz rumuzunu havhav olarak güncelleyebilirsin.uyanin uyanın atı alan üsküdar'ı geçti,kimsede topal ördek değil,gözünüzü açın halk için yapılan güzel şeyleri görün,engelleyecek baba yigitte yok.

11. Yorum: drongon 18 04 2024 15:00
antimudahana. meclis kararlarının internet sitesinde yayınlanmasının dediğinle bir alakası yok. her ciddi belediye yayınlıyor. panoya asmak 2024 yılında yeter mi sence? vatandaş olarak belediyenin ne karar aldığını görmek ve denetlemek herkesin hakkı. ayrıca saklayacak bir şeyi olmadıktan sonra çekinecek bir şey de yok.

10. Yorum: ciddi 18 04 2024 16:37
ciddi bı çalışma var ellaham

9. Yorum: saltanat 18 04 2024 13:38
biçok yer gibi boybat beledıyesınde de saltanat bitmiş anlaşılan

8. Yorum: bitmedi 18 04 2024 13:22
reisin dediği gibi henuz hıcbısey bitmedi ıktıdar havasına girmesın kımse beledıye kaybedıldı diye!!!!!!!

7. Yorum: antimudahana 18 04 2024 11:57
haber sonunda "meclis üyesi ayşe şahin ise belediye meclis kararlarının boyabat belediyesi internet sitesinden yayınlanmasını istedi." ifadesi yer almakta. sitede yayından ziyade biz sizleri, bizlerin gözü kulağı olun, haksızlığa dur deyin, adilce yönetime sahip çıkın diye seçtik. bu taleple topu taça atarak sorumluluktan sıyrılmak kolayına kaçmamak gerek. halkın adına dişe diş mücadele edeceksiniz efendim. mhp çok meclis üyesi soktuysa sizlere güvenimizden ve bundan dolayı sorumluluğunuz yüksek. yeni belediye yönetimine ve sn. hasan kara' ya başarılar dilerim. yolunuz açık olsun. allah yar ve yardımcınız olsun.

6. Yorum: allah çarpınca 18 04 2024 10:36
ne kadar ciddiler işlerinin başında maşallah bazılarınada ciddiyet gelmiş bisiklet yaka tişört kot pantolonla geziyordu kolazlının orda dedikoduyu düzenler karısın dan fazla oturarak gördüğü bayanlar var .öyle vali kaymakam gelince odasından çıkmıyordu ama adam olacak inşallah.
üçüncü sıra olanlarda toplanıyor birde ne hallerine gülüyorlarsa tam komediler millet eğleniyor utanma olsa ortadan bir süre uzaklaşırlar kovulan atılan hezimete uğrayan adı çıkan hepsi bunlarda ama halen gülerek poz veriyorlar .

5. Yorum: jonturk 18 04 2024 09:05
boyabat belediye meclisinde daha çok kadın olmalı. bir erkek olarak söylüyorum, boyabat'ın kronik sorunları erkek bakış açısıyla çözülemez!

4. Yorum: halk 18 04 2024 02:09
sayın başkanım bu yorumları sizde okuyorsanız,veya yardımcılarınız okuyorsa,size söylesinler.allah rızası için ilk yapacağınız icraat geri dönüşümü aktif hale getirin,şu boyabatı çöplüğün yanan zehirli dumanından kurtarın,sizin bu problemi çözeceğinize inanıyorum.

3. Yorum: boyabatlıklar 17 04 2024 16:13
boyabat belediyesi azim ve kararlılıkla çalışıyor.başkan karaya helal olsun dostlar.

2. Yorum: hava 17 04 2024 13:24
muhalefet ve yavru muhalefetler fazla havaya gırmeyın ıktıdar değişmedı ve guç tayybın elınde eksıklıklerı giderıp daha uzun yıllar akp devam edecek hayallere dalmayın fazla iyi çalışmalar

1. Yorum: köylü 17 04 2024 12:08
meclis kararlarının belediyenin internet sitesinde yayınlanması çok doğru bir talep ve saklayacak bir şeyleri olmayan birçok belediyenin zaten yaptığı bir işlem. sayın kara şeffaf mı olacak yoksa gizli kapaklı kararlar alınmasına ve halkın bilgilendirilmesinin zorlaştırılmasına müsaade mi edecek göreceğiz..


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Doğru Söyleyene Yer Yok Bu Dünyada


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

407942


Tasarım:DtGaNi