Yayın Tarihi:23 05 2019 01:52(47292)

AKParti'liler bile İmamoğlu'na çağın Atatürk'ü diyorsa...

İstanbul'da halk tabanın AKPartilisi, MHP'lisi, sağduyulu, ülke gerçeklerini gören, YSK kararına tepki gösteren, her siyasi görüşten İstanbullular, İBB adayı İmamoğlu yanında sanki tek yürek, tek vücut olmuş, "İmamoğlu bu çağın Atatürk'ü" diyorlarsa bu iş bitmiştir.

Dünyanın en etkili propagandası halk arasındaki fısıltıdır.

1994 İstanbul Yerel Seçimlerinde, çalıştığım gazetede Refah Partisi adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 bin oyla kazandığı İBB seçimini takip ediyordum. O tarihlerde, anketler, yazılı görsel medya Refah Partisi adayına fazla şans tanımıyorlardı.

....

Erdoğan'ı yakından takip eden biri olarak, şansının yüksek olduğunu ve kazanacağını iddia ediyordum. Bugün de geçmişte olduğu gibi, halk arasındaki fısıltı İmamoğlu diyor.

....

O tarihte, İstanbul seçmenine, neden İBB adayı Erdoğan diye sorduğumuzda, " İslami değerleri olan, dini bütün, kul hakkı yemez, harama el uzatmaz. Garip gurabanın hakkını korur. Allah korkusu var" diyorlardı.

Bugün ise, AKParti 25 yıldır İstanbul'u yönetiyor, yolsuzluklar, israf, ne iş yaptığı bilinmeyen çakma vakıflara ödenen milyonların yanı sıra uygulanmayan projelere 226 milyon lira ödenmesi, İSPAK gibi İBB yan kuruluşlarının zarar etmesi karşısında vatandaş şaşkın.

.....

Aracımın muayenesi için Ümraniye Sanayi Sitesi'ne gitmiştim. Uzun yıllardır arabamın bakımını İstanbul seçimi ne olacak diye sordu. Bende, kazanılmayacak da, kaybedilmeyecekde seçim yoktur.

Sen ne düşünüyorsun diye sordum.

Abi, İmamoğlu bu çağın Atatürk'ü diyorlar.

Kim diyor?

Şuradan geçen on kişiden 8'i hatta yıllardır AKP'ye oy verenlerde aynı şeyi söylüyor.

Sence neye göre söylüyorlar?

İmamoğlu, umut veriyor, insanları bölmüyor, tüketim değil üretim diyor, israf olmayacak diyor. Siftah etmeden dükkanını kapatanlar, ekonomik kriz altında ezilenler gerçekleri gördü. Ayrıca, İmamoğlu'na çok büyük haksızlık yapıldı. Vatandaşlar bunun bilincinde. Bir zarfa 4 oy atılıyor, 3'ü geçerli biri geçersiz sayılıyor. Bu haksızlık değil de nedir?

....

Yıllardır Akparti'ye oy veren bir yakın akrabamla sohbet ediyorduk. İmamoğlu'na yapılan haksızlıktan bahsediyordu. Uzun uzun konuştu. Sözünü kesmedim.

Daha sonra, 17 yıldır AKP'ye oy veriyorsun, ülke iflas noktasına gelmiş sen şimdi de AKP'ye oy vermeyeceğim diyorsun. Bundan sonra, AKP'ye oy versen ne olur vermesen ne olur. Oy vererek, insanların açlıktan, yoksulluktan intihar eder noktasına AKP'ye oy vererek sizler getirdiniz. Şimdi de kalkmışın bana dert yanıyorsun.

Ülkenin Cumhurbaşkanı yanılıyorsa ben yanılmış olamaz mıyım? Allah affetsin.

Allah bir kere, iki kere affetti, siz hala oy vermeye devam ettiniz.  Bu ülke sizlerin oy vererek kefil olmanızdan dolayı bu hale geldi. Kendisini, yakan, intihar eden insanların vebalini nasıl ödeyeceksiniz?

Daha önceki yazılarımda, gün gelecek, devran dönecek AKP yöneticileri, bakanları, milletvekilleri bile  AKPartili olduklarını söyleyemeyecek.

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: 11 köy 25 05 2019 19:13
ekrem bey belediye mutfağında bugün ne yemek var demişti görevli kabuska size antrikot dedi oda olmaz dedi işte bu cevap belediyenin nasıl yönetildigini açık açık gösteriyor yani binali kazanırsa size kabuska var.

4. Yorum: milat 23 05 2019 22:45
ilgili arkadaşın belirttiği gibi üç milyon sekizyüz ellibin seçmenin oy kullandığı seçimde rte yüzonsekizbin fark atmış, lakin sayın yazarın bu ilk yalanı ilk atmosyon yazısı deği! bir zamanlarda bindörtyüze yakın toplam belediye varken yanılmıyorsam beşbin ak partili belediyede yolsuzluk var diye yazmıştı. sonra millete kalkar cahil, okumamış koyun,göbeğini kaşıyan adam derler bunlar. ayrıca sayın yazar ben size dedim değil mi? bakın ilk tepki 3 yorumcu arkadaştan gelmiş.

3. Yorum: gökbörü 23 05 2019 19:51
kımseyı atamızla mukayese etmek doğru değil çünkü o üstün insan sınıfına giren bır liderdır.ama ekrem bey de daha öncede belirttiğim gibi t.c başkan olabılecek nıtekılere sahıp mükemmel bir kişi, tabııkı önü kesılmez , yoluna taş koyulmazsa siyasette her daım ayak oyunları hep olur !!!!!!!!!!!!!!

2. Yorum: ilgili 23 05 2019 16:47
sayın yazar 94 istanbul seçimlerini tayyip endoağan 3 bin oyla değil 118 bin oy farka kzanmıştı.o zamanki nüfusata şimdiden azdı bu bir.nasıl gazeteciysen.ak parti ye atacağım diye çeşitli akrabalar uydurup saldırma bu da 2.ben 20 sene istanbulda yaşayan bir birey olarak sizin zihniyetinizin istanbulunuzuda bilirim.son 25 senede istanbula yapılanlarıda.ama sizin gözleriniz kör kulaklarınız sağır olduğu için ne bakıp görürsünüz nede duyarsınız.imamaoğlunu parlatmak adına yapılanlarıda biliyonum.beylikdüzünde ne yapmışki adamı hemen atatürk yaptınız.ayrıca tamam bir ekonomik kıriz var.ama sadece türkiyede değil ki tüm dünyada ve ben türkiyede ekonomik kırizden intihar eden duymadım.

1. Yorum: milat 23 05 2019 15:46
siz iyice kendinizi aştınız sayın yazar. başlığı okuyunca çok sesli güldüm. bence siz siyasi değil komik yazılar yazıyorsunuz. kemalistler bu lafınızı duymasın çok bozulurlar çünki onun yerine kimseyi koyamazlar sayın yazar


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

217352


Tasarım:DtGaNi