Yayın Tarihi:10 10 2022 20:55(1928)

Her Şehrin Bir Erdoğan'ı Olmalı!

Seçim yaklaştıkça siyasi parti liderleri meydanlara inerek ya açılışlar yapıyor ya mitingler düzenliyor ya da esnaf ziyaretlerinde bulunuyor.. Cumhur ittifakının adayı Erdoğan açılışlarda halka hitap ederken, MHP lideri Bahçeli'de illerde mitingler düzenleyerek ülkenin durumunu, Cumhur ittifakının birlik ve beraberliğini adaylarının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu üzerine basa basa söylüyor..

Öte yandan Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı arayışı devam ediyor. Belirsizlik hakim. Ayrıca birlik ve beraberlikten söz etmekte oldukça zor..Toplantı üstüne toplantı yaptılar, yapıyorlarda. Hala ortada bir aday yok .. Herkes kendini aday görüyor, fakat açık açık ben adayım diyemiyor.. Bir masa oluşturdular o masanın etrafında toplanıp toplanıp dağılıyorlar.. Bir de önceden masanın altında bir parti vardı, masanın altından kalktı yan masaya taşındı ... Yeni bir ittifak oluşturdular. Onların da adayı belli değil. Cumhur ittifakının adayı belli Erdoğan.. Gelecek planları dün de vardı, bugün de var... Muhalefet partilerinin ülkeyi nasıl yöneteceklerine dair bir projeleri dahi yok..Yani vatandaşa bizi iktidara getirirseniz bizim şöyle projelerimiz var diyemiyorlar.. Diyemezler çünkü öyle bir projeleri yok.. Aday bulamayan Millet ittifakına ülke için, vatandaş için  projeleriniz var mı diye sorsak, hele bir kazanalım projelerimiz hazır derler.. Nasıl bir projeleri varsa! Bu altılı masadaki partiler şimdiden kendi aralarında anlaşamıyor.. İktidar olsalar düşünün artık ülkenin halini.. Bunlar mı ülke yönetecek? Bir de öyle bir komik söz söylemiyorlar mı neymiş efendim adayı açıklarsak yıpranırmış!. Nasıl bir aday ki çok nazik ve yıpranıyor.. Bu kişi de sözüm ona ülke yönetecek... Adama sormazlar mı Erdoğan adaylığını açıkladı ve 20 yıldırda bu ülkenin başında, o yıpranmıyor da sizin ki mi yıpranıyor diye? Bu yıpranma sözünde samimi değilsiniz.. Sizin tek projeniz var .. O da Tayyip Erdoğan'ı koltuktan indirmek.. Bu da zaten Amerika'nın projesi.. Erdoğan'ı tek başınıza indiremiyorsunuz, bir altılı masa kurdunuz veya kurdurdular, baktılar olmadı hemen masanın yanıbaşına bir diğer masa koydular. HDP ve ortakları... Ne dünya görüşünüz, ne de ülke görüşünüz aynı... Hepsi ayrı telden çalıyor..Şunu unutmayın masadaki hesabınız çarşıya pazara uymaz ve uymayacakta.. Masada bulunanlar eğer iktidar olursa, partilerden biri de  şimdiden ortakları HDP'ye bakanlık verme derdinde.. Terör destekcisi HDP yanınızda olduğu müddetçe iktidar koltuğuna oturma şansınız yok..!

AK Parti de seçimi kazanmak istiyorsa, Yeni Yasama Yılı'nın açılışında ve grup toplantısında yaptıklarını, yapacaklarını, sıkıntılarını, çözüm yollarını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi, AK Parti il ve ilçe başkanları da kendi bölgelerinde vatandaşa anlatmalı..Yani her il ve ilçede Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi birilerinin olması lazım.. Sadece liderin konuşması, sıkıntıları anlatması bazen yeterli olmayabiliyor.. O zaman il, ilçe, belde ve köy sorumlularına çok büyük iş düşüyor.. Bunların da en az Cumhurbaşkanı Erdoğan kadar bilgisi olması lazım yaptıklarını ve yapacaklarını ve sıkıntıları anlatması lazım vatandaşa.. Dünyada ve ülkemizde yaşanan bu sıkıntılı süreci eğer vatandaşa anlatamazsanız seçimi zora sokarsınız.. İl başkanları en az haftada bir defa ilçe başkanlarını toplayıp yol haritasını anlatmalı.. Vatandaşla nasıl koruşulacaksa ve neyi konuşacaklarsa onu belirlemeli.. İlçe başkanları da bunları sorumluluk alanlarında uygulamalı.. Tekrar söylüyorum her ilde bir Tayyip Erdoğan olmalı.. Biz kazanırız mantığı ile seçime giderseniz sonunuz hüsran olur bilesiniz! Özellikle il ve ilçe başkanları kendi özel işlerini bir kenara bırakarak şimdiden seçime odaklanmalıdır.. !

Facebook'ta Paylaş
6. Yorum: gökbörü 11 10 2022 21:26
son tahlılde türkıyeye yonetecek olanlar once amerıka sevdalısı olarak işe gelır -sonra amerıka düşmanı olarak ayrılırlar.bu son 50/60 yılda boyle olmuştur.sonuç olarak -üst akıl denılen varlık yola kımle devam etme kararı alırsa sonuç oyle olur.burda farklı olan 2015 den ıtıbaren rte nın amerıkaya karşı ıktıdarda kalabılme becerisı olmuştur.tabı bu becerı maddı manevı ülke açısından bırçıok bedel ödetmış ve odetmeye de devam etmektedır.

5. Yorum: gökbörü 11 10 2022 21:21
aday:imamoğlu olursa bu hıkaye bıter-aksı adaylarda rte yata yata secım kazanır.çunku ımamoğlu nasıl gızlı bır el rte yı 2000 lerın başında seçıp yol verdıyse (gızlı el bellıdır) aynı kendı gıbı copy-pas olayını yıne gundeme getırıp imamoğlu fıgurunu çıkarmıştır. imamoğlu aday oldugunda rte zaten otomatıkman bıtmış olacaktır. derın syg.

4. Yorum: cigdem 11 10 2022 17:10
yerel yonetimlerin erdogan ile alakalari dahi yok. onun vizyonu, azmi, memleket sevdasi akp yerel yonetimlerinde yok. o yuzden secimlerde kaybedecekler. akp icten cokecek bu tur ahlaksiz sozde musluman insanciklarin yuzunden.

3. Yorum: tahir 10 10 2022 22:16
sayın yazar, bir sözümüz vardır: gönlüm cennet istiyor da günahlarım koyvermiyor. sizin de hayallerden neler geçmiş neler...

2. Yorum: gökkurt 10 10 2022 21:32
ayrrıca türk halkı bu seçımde demokrasıye dönuşu ya da aynı ıktıdarla devam etmeyı düşünup akp yı seçınce artık gerıdonuşu olmayan tıpık ortadougu ülkesıne tam anlamıyla gecış yapmış olacak.zaten bu ucube sıstemı oylayarak ılk hata yapılmıştı.bu artık tunelden oncekı son çıkıştır.20 yılın sonunda gelınen nokta enkazdır.bı beş yıl daha olursa olay bambaşka yerlere gıder.demedı demeeeeeeeee.

1. Yorum: gökkurt 10 10 2022 21:07
bu pahalılık duzelmezse değil erdoğan kralı gelse akp bıter -ayrıca il bşk vs konuşmuş konuşmamış hıkaye erdoğan varsa akp var -yoksa yok -hıkaye ya 5 yıl daha surecek ya da bıtecek-bu kadar tek adamın ön planda oldugu bır sıstemde diğer şahıslar fıgurasyondan ıbarettır.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Bu Kez Algı Değil Hakikat Kazanacak Gibi……


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 2 - Mart 2024


Yabancıların Gözüyle


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


2023 Yılı Sinop Cumhurbaşkanlığı Sonuçları (14-28 Mayıs 2023)


Nasıl bir belediye isteniyor?


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mart ayı ziyaretci sayısı:

216591


Tasarım:DtGaNi