Yayın Tarihi:17 10 2022 23:02(1857)

Başkandan Müjde..!

Boyabat ilçemizin acil sorunlarını ilk köşe yazımda dile getirmiştim.. Tabi bu yazılardan sonra Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Coşar'ı da dinlemek lazımdı... Ve öylede oldu.. Sayın Başkan beni davet etti ve ilçedeki sorunları tek tek imkanları dahilinde çözme sözü verdi.. Bu benim açımdan da güzel bir haberdi...

Başkan Coşar, Doğuca Köyü Kuzveren mevkiinde yaklaşık 10 hektarlık arazi üzerinde yapılan Geri Dönüşüm ve Ayrıştırma Tesisi'ni faaliyete geçireceklerini, Boyabat'ın çöp sorununu çözeceklerini söyledi..

Sevimli dostlar dediğiniz ve benim de onlara Allah’ın sessiz kulları dediğim sokak hayvanları için de Başkan, barınak yaptıklarını belirtti.. Tabi bu işe de en çok sokak hayvanları hakkında seri denilebilecek sayıda peşi sıra yazılar yazan Ertuğrul Mehmed kardeşim sevinecek..!

Ayrıca Başkan Coşar, doğalgaz çalışmaları nedeniyle köstebek yuvasına dönen şehir içinin asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarının hızlandırıldığına dikkat çekti..  Geriye bir tek su sorunu kaldı... Başkan, suyu da çözme gayretinde olacaklarını ifade ettiler... Kısa bir süre önce koltuğa oturup da dört sorundan üçü çözülmüş ise, Sayın Başkanın o koltuğun hakkını verme gayretinde olduğunu göstermektedir..  Benim ilçem Saraydüzü'nde 32 yıldır sorunlar çözülüp köy görünümünden bir türlü kurtulamadı..!

Sinop ve ilçelerindeki bütün sorunları yazmaya devam edeceğim.. Yazdıklarımın da takipçisi olacağım.. Ben vatandaşa hizmet etmek için o koltukta oturanların takım elbisesine ve cilalı sözlerine bakmam.. Yaptıkları hizmete bakarım.. Şimdi söz söyleme ve Ankara'da kurumları  gezme zamanı değil, icraat zamanı..

Şeçimler yaklaşıyor.. Vatandaşa hizmet edeceksiniz ki tekrar tek başınıza iktidar olmak için oylarına talip olacaksınız.. Bu gezmeleri ve kurum ziyaretlerini önceden yapılıp, şimdi onları icraata dönüştürülmesi lâzımdı..! Yaptığınız bu ziyaretlerle ancak kendinizi tanıtır, çay ve kahve içer gelirsiniz..

Saraydüzü Kaymakamı Sayın Tugay Kalkanlı ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, köylü vatandaşın sorunlarını dinliyor.. Kaymakam beyin bu ziyareti vatandaşı oldukça memnun ediyor.. Köy ziyaretlerinde Kaymakam beye eşlik eden siyasi partilerin ilçe yöneticilerinden sadece AK Parti'nin olması dikkat çekiyor.. Acaba diğer parti ilçe başkanlarının bu köy ziyaretlerinden haberimi yok? Yoksa davet edilip de icabet mi etmiyorlar? AK Parti ilçe başkanı da köyleri Kaymakamla değil, ekibiyle beraber ziyaret edip sorunları dinleyip çözüm yollarını ararsa daha mantıklı olur.. Kritik bir seçim sürecine gireceksiniz.. Vatandaştan oyu Kaymakam bey değil, siz isteyeceksiniz...Partinizin icraatlarını da siz anlatacaksınız.. Hazıra konmanın anlamı yok..!

Facebook'ta Paylaş
5. Yorum: muzaffer oğuz 21 10 2022 06:39
turan bey.sorunlari dile getirdiğiniz için teşekkürler. dile getirmek yapılmasını hızlandırır.

4. Yorum: gökkurt 19 10 2022 23:27
en başında da denıldıgı uzre başkan coşar -hıç kımseye -nesneye varlıga ayrım yapmadan herkese eşit sevgı mesafesınde bırı oldugundan elbettekı yenımahallelı kardeşlerınıde ıhmal etmıycektır.
syg

3. Yorum: yenimahalleli 19 10 2022 02:07
başkanım diyer belediye başkanları gibi sizlerde yenimahalleye yatırım yapmayacak mısınız doğolgaz bitmeden mahallemizden aldınız sizede teşekkur ederız

2. Yorum: gökkurt 18 10 2022 23:25
2023 secımını kazanmanın aslında basıt bır yolu var:tl den 1 sıfır atmak yeterlı.bu yapılsa rte hıcbır şey yapmadan 5 yıl- hatta bı beş yıl daha devam eder.detaylarını anlatmaya gerek yok-1 dolar:1.8 tl olur yola devam edılır.bu zor bır şey değil dunyada defalarca o atan ulkeler oldu.enf baskılanmış yanı bı kapama açma yada reestart verılmış olunur. derın syg.

1. Yorum: gokboru 18 10 2022 03:39
evet turan bey sezarin hakkını sezara vermişsiniz baskan cosara selamlar syg objektif gazeteci olabilmek erdemdir bu bakımdan sizi tebrik ediyorum.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Fatmagül’ün suçu neydi……


Geleceği iyi okumak


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

327910


Tasarım:DtGaNi