Yayın Tarihi:11 12 2022 01:01(2008)

Yatarak Seçim Kazanılmaz..!

AK Parti Sinop ilçe teşkilatları sanki kış uykusuna yatmış. O kadar sessizler ki... İl Başkanı Uğur Giresun hariç ilçe teşkilatlarının başkanlarını parti binalarında gören yok. Başkanlar ne esnafın ne de vatandaşın yanında görülüyor.. Hepsi kabuğuna çekilmiş. Başkan Erdoğan'ın yaptıgı hizmetlerin açılışını sade bir vatandaş gibi televizyondan izliyorlar o kadar.. Halbuki onlar da Başkan Erdoğan gibi 20 yıllık iktidarlarında yaptıkları icraatları vatandaşa bire bir veya yerel basın yoluyla anlata bilirler.. Bunu yapan bir ilçe başkanı var mı? Yok.. Sinop'un en büyük ilçesi Boyabat'ta bile bırakın seçim çalışmasını, AK Parti ilçe başkanı var mı yok mu belli değildi. Sonunda onlar da görmüş olacak ki il başkanı ve vekil ilçe başkanını değeştirmek zorunda kaldı. Bakalım bu yeni başkan nasıl bir çalışma içinde olacak..

Köşe yazılarımda üzerine basa basa yazdım, yazıyorum.. Vatandaşa bu sıkıntılı süreci anlatamazsanız iktidar koltuğuna tekrar oturmanız zor diye.. Bunları  yazınca da, AK Parti'ye zarar verdiğimi söyleyenler oldu.. Beni bilen bilir...  Aslında uyuyan ilçe başkanlarını uyandırmaya çalışıyorum fakat "ANLAYANA".. Diğer ilçelerde de durumlar pek iç açıcı değil.. Durağan ve Saraydüzü başta olmak üzere sanki seçimi açık ara kazanmış gibi bir rahatlıkları var.. Ben Sinop AK Parti ilçe başkanlarının yazılı ve görsel basında gündeme dair toplantılar düzenleyerek, bir açıklama yaptığını görmedim, duymadım..! Ulusala çıkmanız biraz zor da; en azından yerel basını iyi kullanın derim.. Yerel basını kullanamazsanız, vatandaşa derdinizi anlatamazsınız.. Sorarım size partinizi nasıl iktidara taşıyacaksınız? Vatandaş sizin iyi insan olmanıza oy vermez.. Bilginize, becerinize, bu sıkıntılı sürecin sebeplerini anlatmanıza oy verir...Tabi anlata bilirseniz..! İlçe başkanları ve partideki görevliler vatandaşa ülkedeki hayat pahalılığının sebeplerini anlatamazsa, (çünkü onlar bir aldıkları maaşa bir de pazardaki ürünlerin etiketlerine bakar), Boyabat'ı da, Durağan'ı da Saraydüzü'nü de , Gerze'yi de ve diğer ilçeleri de kaybedersiniz.. Bu iş ilçelerle kalmaz, eğer çalışmalarınızı şimdiden başlatmazsanız, köyler de gider ve genel seçimde de oy kaybına uğrarsınız.. Hani bir yazı yazmıştım "Her Şehre Bir Erdoğan Lazım" diye.. O yazıyı oy kaybına uğramayın, bir tek Sayın Erdoğan'ın çabası yetmeyebilir diye yazmıştım.. Onun için il, ilçe, belde ve köy sorumlularının bilgili ve becerili olması gerektiğini belirtmiştim tekrar belirtiyorum.. Seçim süresi kısalıyor.. İl ve ilçe başkanlarının görevi sadece bayramlarda ve toplantılarda protokolün yanında ön sıralarda yer almak değil, partisini en iyi şekilde temsil edip, vatandaşa yapılan icraatları ve hayat pahalılığını anlatmaktır... Eğer vatandaşa sıkıntıları anlatamazsanız, hayalleriniz hüsrana dönüşebilir... Biraz daha zamanınız varken toparlanın, vatandaşla iç içe olun. Vereceğiniz mesajlarda da medyayı iyi kullanın ki kaybettiğiniz ve hedeflediğiniz yere "Atı alan Üsküdar'ı geçmeden" yeniden gelin..

Bu durum belediye başkanları için de geçerli.. Yaptığınız hizmetleri ve AK Parti' nin hizmetlerini  en azından yerel basında veya ulusalda mutlaka anlatın...Partinizi ilinizde ve ilçenizde bir numara yapın..!

Facebook'ta Paylaş
8. Yorum: okur 16 12 2022 12:19
5 nolu yorumcuyu kınıyorum insanlar istediği siyasi parti yada kurumu destekler yada yazısına konu eder birde sorsan 5 nolu yorumcu gibilere özgürlük der demokrasi der yazarlara yazma diyeceğine kendin istediğin şekilde, konuda köşe yazısı yaz yada demokratik olarak eleştir ötekileştirmeden

7. Yorum: sefo6157 14 12 2022 03:23
sevgili turan aslan,
halk geçim derdine düşmüş sen akp il ve ilçe başkanları 20 yıllık icraatlarını anlatsın diyorsun. ben hak veriyorum sana ve onlara. o kadar icraat var ki hangi birini sayacaklar şaşkınlık içerisindeler. kaç fabrika açmışlar, kaç tane seyir terası kaç kule, kaç millet bahçesi yapmışlar listeyi sıralamak ile meşgullerdir. eski başkanın da mutlu aile fotograflari da ortaya çıkınca kafaları karışti sanırım.

6. Yorum: adsız 13 12 2022 11:39
gidecekler, analarını da alıp gidecekler!bunu bildikleri için günlerini gün ediyorlar,son günlerini safahat içinde yaşıyorlar!
onlar bunu biliyorlar,sana neler oluyor turan aslan?batan geminin yasası sana mı düştü?

5. Yorum: evet 12 12 2022 12:53
turan bey yazınızı asla tasvip etmiyorum akp için yazı yazmanız ayrıca eksi bir puan yanıldığınız bir nokta daha var yatmıyorlar ağaç kesiyorlar yemek yiyorlar o zaman ayaktalar sonuç olarak sizi güzel insanları olayları yazdığınız günlerde okumak dileğimi iletiyorum saygılar

4. Yorum: gokkurt 11 12 2022 22:41
saffet denen zat başkanın imam olması nerene battı imam olunca ne oluyor adam olmadıktan sonra hangi meslekten olsa neye yarar ayrıca suanki başkan kısa sürede el atilmayan sorunlara el attı ve atmakta iyi calismakta

3. Yorum: saffet 11 12 2022 19:46
siz birakin ilce baskanlarini boyabat belediyesini akp kaybedecek cunku bunlar vatandasin taleplerine kulak tikiyorlar dediklerini yapmiyorlar yollar berbat kanalizasyon sorunu cok buyuk cop sorunu devam ediyor agaclari kesiyorlar her tarafi betonlastiriyorlar imamlari belediyede goreve getiriyorlar bu belediye sizce calisir mi

2. Yorum: gokboru 11 12 2022 18:15
yazarın dediği gibi rehavet ve işler biraz kötüye gidince çekilme var gerçek dava adamları zor zamanda elini taşın altına koyar belediye başkanı hüseyin cosari örnek alsınlar üstün performans ortaya koymakta yeni başkan kadir çok kardeşimize de basarilar

1. Yorum: tarafsız 11 12 2022 16:23
sayın turan aslan, ekonomik olarak iflas noktasına getirmiş bir iktidarı sen sinop il başkanı olsan ne yapardın? hangi yüzle seçmenin karşısına çıkar, neyi savunurdun? yıllarca, din, iman ile yıllarca kandırıldıklarını, hayal projelerinin hayata geçmemesini mi anlatırdın? milletin aç ve yoksul olmadığını mi anlatırdın? tabi senin tuzun kuru,tok açın halinden anlamaz. her halde, sen markete, pazara gitmiyorsun ki ülkenin gerçeklerini siyaseten görmezden geliyorsun.


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

İhanete Hazır Olun…


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


Geleceği iyi okumak


Vatan Haini Olamaz


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Nisan ayı ziyaretci sayısı:

342589


Tasarım:DtGaNi