Yayın Tarihi:21 04 2024 19:14(1735)

Fatmagül’ün suçu neydi……

İlçede ki soygunlar belden aşağı kadar ses getirmiyor. Kimse soyguncuları yargılamıyor ama belden aşağı faaliyet içerisinde olanları yıllarca dillerden düşürmüyor. Ne tuhaf bir milletiz..

Bundan yaklaşık yirmi ay kadar önce dönemin belediye başkanı olan X kişi yaptığı kişisel hatalardan doğru görevinden istifa etti veya ettirildi.

Nihayetinde X partinin dokuz aday adayı içerisinden Y kişi aday olarak gösterildi. Gösterilmesine gösterildi de milletin ağzı torba değil ki büzesin. Herkes sanki bir ağız olmuş Y kişi aday olacaktı da Fatmagül’ün suçu neydi o zaman diyerek kazan kaldırdı. Adeta adaylarına karşı savaş açtılar. Bu tavırlar adayın seçim kaybetmesine vesile oldu. Güya gereken ders verilmiş oldu ama önemli bir konu atlanmıştı. Ahlak!……

Yok aslında bir birinden farkı yerine Fatmagül’ün suçu neydi diyerek diğer kişiyi savunmak veya diğer kişiye değer vermek. Neyse bunlar beni aşan konular. Beni ilgilendiren belden aşağı konuların yıllarca manşette kalıp asıl konu olan kurumun soyulmasının göz ardı edilmesidir. Dedikoduyu çok seviyoruz çok ama hak aramaya gelince de üç maymunu da çok güzel oynuyoruz.

Asıl olan kişilerin özel hayatı değil ilçeye ve topluma verdikleri zarar ve ziyandır. Sizler kişilerin bel altı hikayelerini dinlerken kimler atı almış Üsküdar ı geçmiş okuyalım mı…..

Ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de son dönem zenginleri ortaya çıktı. Son yıllarda çok kişi ekonomi olarak çökerken birilerin de zengin olması enteresan. Aslında enteresan değil bilinen bir gerçek. Ateşe yakın olan ısınır derler ya bu atasözü günün zenginlerine cuk oturuyor. Yahu son yıllarda ne şirketler kurulmuş bi haberiz. Kurum adeta soyup soğana çevrilmiş. Kimler kimlerle ortakmış meğer. Olaya vakıf oldukça parmağımı ısırıyor vay anasına diyerek hayıflanıyorum.

Boşuna dememişler komşuda pişer bize de düşer diye. Çıkar ve menfaat söz konusu olunca kimler bir araya gelerek şirket kurmamış ki. Birileri de kaz gelen yerden tavuğu esirgememiş. Enteresan olan ne biliyor musunuz. Batan gemiyi önce fareler terk edermiş. Seçim gecesi kutlamalarda kimler yoktu ki…

Bu kişilere neden X parti diye sorduğunuzda çoğundan ‘’Ben dava adamıyım’’ sözünü duyarsınız. Haksızda sayılmazlar. Vatan millet Sakarya bahane, dava adamlığına bürünerek keseyi doldurmak şahane. Bunların yaptığını dünyaca ünlü sihirbaz Mandrake yapamaz. Yıllarca bunları yaza yaza elimde derman, dilimde ferman kalmadı. Ama bizler mışıl mışıl uyumaya devam ettik ta ki bugüne kadar….

Eh buna da şükür. Şimdi sizlere ‘’Gelen ağam giden paşam başlıklı yazımın altına yazılan bir yorumu paylaşacağım. 4. Yorum: milat 19 04 2024 11:35 sayın cömert karayoluna çıkışı olmayan yer, heyelan olan yer buralara kimler ve neresi olduğunu açık açık yazarsanız bizlerde daha aydınlatılmış oluruz.

Saygılar Değerli okuyucular…

Yorumu yazan kişi samimi olsaydı rumuz yerine adı ve soyadını yazardı. Bu kişiyi bu konuda defalarca uyardım fakat aynı tas aynı hamam. Tahminim kendisi Ankara'da ikamet ediyor. Şu an fikir değiştirdi mi bilmiyorum ama, geçmişte hükümeti savunan bir kişiydi. Bu yorumu neden mi paylaştım. Düne kadar hükümete toz kondurmayan bir kişinin yayımladığım bir yazının altına böyle bir yorum yazması beni heyecanlandırdı.

Sayın Milat..

Yorumunda bahse konu olan sorular bir zamanlar methiyeler dizdiğin Boyabat Belediye başkanlarının marifetidir. Söz konusu yerlerde yandaşlara aittir. İsimlere takılmayınız ama yine de bir ipucu vereyim. Hangi birini yazayım!......

SAYGILAR
HÜSEYİN CÖMERT

Facebook'ta Paylaş
10. Yorum: ferhat 29 04 2024 14:26
ferhatı kazandırcaktı boyabat hızmet için ama olmadı beş yıl heba oldu

9. Yorum: ibrahim 25 04 2024 17:45
sayın belediye başkanımız hasan kara başkanlık görevine aday olurken son bir sefer hoş bir seda bırakarak, hak, hukuk, adalet ve ahlak lı belediyecilik yapacağını ve bu görevi böylece sonlandıracağını söylerken; inanmayı umut edenleri hayal kırıklığına uğratacağını düşünmek istemiyordum fakat artık düşünüyorum. işe aldığınız kişi yada kişiler çarşı pazar konuşuluyor (olayın işe alınan kişiler le asla alakası yoktur lütfen üzerlerine alınmasınlar) hani adalet diye sormazlarmı sayın başkan, boyabatlı nın da tamda sizi ne için seçtiğini anlamış olduğunuzu düşünürken siz ve herhalde ekibiniz de bunları hiç mi hiç düşünmüyor ve görünen o ki düşünmeyeceksiniz de, basından da takip ediyoruz tüm değişen belediyeler anında aksiyon alarak düzensiz ve bozuk sistemi düzeltme yoluna giderken ilçemizi hemen hemen aynı sistemle yöneteceğiniz kanaati oluşmuştur.

8. Yorum: yeniden refah 24 04 2024 22:05
milat kendine yakışan yorumu yapmışsın,fitneyi sokmişsun. bismillah daha hasan başkan yeni oturdu koltuğa ha oturmadı o yaşında memleketi için koşturuyor her yerde başkanımız. sen ya gurbettesin buralardan bir haberin yok yada görmek istemiyorsun her duyduğuna inanma.eger dediğin gibi birisiysen birde destek verdiğin parti'nin yanlıslarını cesurca yazda görelim.mesala alın terin kaç ekmek kaç kilo et alıyor,ıstakoz yiyebiliyormusun,

7. Yorum: kaportacı nuri 24 04 2024 20:25
cömert ahaliyi aydınlatmaya ve uyandırmaya devam etmekte.helal olsun.uyan boyabat uyan.gerçekleri anla artık.

6. Yorum: milat 24 04 2024 09:55
hüseyin abi sevgilerimi sunarak yoruma başlıyorum. ben bu zamana kadar hiç bir yorumumda size nede burada hakaret ve iftira mahiyetinde hakkımda yorum yazanlara küfür, hakaret veya kırıcı (örnek 4.yorumcu) bir yorum yazmadım. ismimle yazmak ismimin ali,veli,ahmet olması bana göre çok önemli değil. isteyen ismi ile yazar isteyen rumuz ile bence bunlara çok takılmayın önemli olan insanların fikirlerini hakaret,küfür vb şeyler yapmadan düşüncelerini ifade edebilmebi. şunu söyleyeyim evet recep tayyip erdoğanı seviyorum lakin siyaseten hiç kimseden bi nemalanmam veya bir çıkarım yoktur. kendi halinde alınterini maaş ile alan emekciyim. varlıklı zengin değilim,kazancına haram katmayan alınteri le kazanan biriyim. bu açıklamalarım kafi gelmiştir sanırım. yenden refah boyabat belediyesine duyumlarımıza göre şimdiden siz bile isyan temeye başlamışsınız. bunlarıda korkusuzca yazmanızı bekliyoruz

5. Yorum: gerçekler acı 23 04 2024 23:27
fatma gül partiyi bitirdi ardından yaprak dökümü pislikler pislikler her türlüsü parası karısı hak etmeyenleri getirdiler başlara komple rezillik üstüne rezillik dava dava diye yıllarca pislikleri örttüler gerçek dava sahibi insanları yavaş yavaş dışladılar kendilerini hepten rezil ettiler gerçekler acı ama gerçek milletvekili ,ilçe başkanı ,il genel meclis üyesi ,yönetim üyesinin ,mahallesi olan yeni mahalleden çıkan oya bakın bunların karşılığı yok artık bittiler bitirdiler the end . yeni bir ekiple revize edilip başlanmalı yoksa dağılır gider . bu seçimin iki kazananı var biri seçime giren isa bağcı görevine yeniden oturdu , biride dik duruşu ile boyun eğmeyen doğruya doğru diyen aday adayı seçime girmedi oyuna gelmedi gönülleri tekrar kazanan zehra akdemir gerisi toptan kaybetti .

4. Yorum: midyat 22 04 2024 21:36
bence milat yattığı yerden para alan 200 bin kişiden birisi olabilir cömertin dedigi gibi akankara diyen birisiydi her seçim dönemi gelir milleti birbirine düşürürsü ama bu seçim bir iki yorumda bulundu muhtemelen ekonomik kriz onlariıda etkilemiş arpa kesilince sesi çıkmaz oldu.bunların derdi dava maça olamaz parayı kim verirse orda biterler.asıl.sorun böyle tiplere itibar eden yöneticilerde

3. Yorum: vatan sever 22 04 2024 18:21
her şey çorba oldu artık, ahir zaman dedikleri bu olsa gerek, dava mava hak getire allah korkusu olan insan sayısı gün be gün azalıyor maalesef, yazık çooook yazık.
her sakallıyı hacı hoca, her a partiliyi b partiliyi partizan görmemek lazım, kimin eli kimin cebinde belli değil, at izi it izine karıştı, vatan millet hak getire dünya menfaat dünyası oldu beytülmal kimin umurunda.
ölüm var ölümmmmm. bir top kefenle gidiyorsun.

2. Yorum: boyabatlıklar 22 04 2024 10:13
cömerte bravo doğrusu dostlar.döşemiş gene yazıyı.cömert daima hak hukuk adalet savunucusudur dostlar.helal olsun.

1. Yorum: orhan 21 04 2024 23:40
degerli yazar beyefendi.yazînizı ilk defa okudular.sizi de tanîmıyorum .ama güzel yazmışsınız.
tilkiye sormuşlar:seni tavuk kümesine yönetici yapalım mî demisler:tabiki demis .eeee ücret demisler:istemem demiş.
nedenki demisler:ben dava adamıyím .demis
yukarida dava adamı diye geçen ifadeniz den aklıma bu geldi.
sayın değerli yazarim. bunların dava adamlığı aynen böyle..
vesselammmm


Yorumcuların dikkatine! Yasal Uyarı!

  1. Yorumlarınızı anlaşılır bir dille ve dilbilgisi kurallarına uygun olarak özenle yazınız. BÜYÜK HARF kullanmayınız. Tekrar okuyarak yanlışlarınızı düzeltiniz.
  2. Anlaşılmaz kısaltmalar yapmayınız.
  3. Lütfen yorumlarınızda terbiye dışı sözler kullanmayınız.
  4. Yazılan yorumların sorumluluğu yazarına aittir. Sonradan pişman olunacak hukuki sorunlarla karşılaşmamak için kişi veya kurumlara yöneltilmiş olan eleştirileriniz hakarete varmasın.
  5. Yorumlar denetlendikten sonra yayına verilecektir.
  6. Yazılarımızda yanlış ya da kusurlu bir konu bulunursa bunu lütfen bize bildiriniz.

Yukarıdaki Sözleşmeyi/Uyarıları kabul ediyorum.
'Evet' Yazın:
İsim:
E-mail: (isteğe bağlı)




Beni Unut

80 İhtilali ve Kays Parmaksız…


Sizce Ne Yapmalı...


Öncelik ekonomide


Hisar Tuğla Eleman Aranıyor İlanı


2024 Boyabat Yerel Seçim Sonuçları (31 Mart 2024)


Siyaset Kazanı Yerel Seçim 4- Mart 2024


2024 - 1445 Ramazan İmsakiyesi


Şafak Akça yazdı: Ayrıştırılan eğitim, farklılaştırılan gençler


Boyabat Gazetesi Berat Kandili Mesajı


Boyabat'ın 2023 yılı nüfusu belli oldu


Mutlu Yıllar


Burası Boyabat Göreceğiz!


Boyabat İYİ Parti İlçe Teşkilatı, Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajı


AKP iktidarı, hangi ekonomik program hedefini tutturdu ki?


e-Seçim Sistemi


Türkiye'de, sosyal adalet gereği zamlar yapılıyor!


Vergi Bağlandı


Sallım Çorba


Bazı Haramlar -2


86 yıllık bir fotoğraf


Yılmaz Özdil şehit dedelerimizin dünyanın nerelerinde yattığını


Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Videosu


8-9 Şubat Boyabatta Kar Yağışından Görüntüler


5 bin - 30 bin TL'yi aşan faturaların GİB Portalından e-Arşiv olarak Düzenlenmesi


Müjde…. Hadi Hayırlı Olsun


Fevkaladenin Fevkinin de Fevkinde


Yazı ve Haberleriniz İçin:
boyabatgazetesi@boyabatgazetesi.com
haber@boyabatgazetesi.com
adreslerine E-posta gönderebilirsiniz.
Mayıs ayı ziyaretci sayısı:

47313


Tasarım:DtGaNi